SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Giyim Yardımı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:45:26
Giyim Yardımı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi doğumlu iş adamı Vahap Küçük tarafından, Doğanşehir'de 5 bin öğrenciye, Malatya ve ilçelerinde ise toplam 17 bin öğrenciye giyecek yardımı yapıldı. 

Öğrencilere giyecek yardımı nedeniyle ilk tören, Doğanşehir Mesleki Teknik Eğitim Merkezi'nde (METEM) yapıldı. Törene; Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Garnizon Komutanı Selçuk Kansa, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Tatar, Gövdeli Belediye Başkanı Mehmet Kaya, Milli Eğitim şube müdürleri Erdal Zelyurt ve Atilla Mutlu, iş adamı Vahap Küçük ve okul müdürleri katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Soğukpınar, "Bugün bu yardımları sizlere yapan Vahap Küçük amcanıza teşekkür edeceksiniz. Ama bu teşekkür nasıl olmalı? En büyük teşekkür; okumak ve ileride alan el değil de veren el olmaktır. Sizlerle inşallah ileride daha farklı konumlarda karşılaşıp, sizlerin de Vahap amcanızı örnek alarak elinizden geldiği kadar yardımlar yapmanızı istiyorum" dedi.

İş adamı Vahap Küçük ise, öğrencilere yardım dağıtımı sırasında şunları söyledi: "Allah'a şükür, Allah bize veriyor biz de Allah için veriyoruz. Şu anda bu yavrularımızın mutluluğunu görmek beni çok mutlu ediyor. Sizler okuyun, Allah'ın izniyle sizlere her türlü yardımcı olacağım. Bu sene Doğanşehir'de 5 bin öğrenciyi giydirdik. Malatya merkez ve ilçelerinde de toplam olarak 12 bin çocuğumuzu giydirdik. Doğanşehir'le beraber 17 bin çocuğumuzu sevindirdik. İnşallah onlar da başarılarıyla bizi sevindirir."

Daha sonra, iş adamı Küçük tarafından kendi köyünde annesi adına yaptırılan ilk ve orta okul binasında kıyafet dağıtıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız