SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gizli Buzlanma Kazaya Neden Oldu

0
Güncellendi - 2020-01-20 02:18:14
Gizli Buzlanma Kazaya Neden Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da gizli buzlanma kazaya neden oldu. Kazada araç da maddi hasar meydana geldi.

Kaza Malatya Darende İlçesine bağlı Hisarkale Mahallesinde meydan geldi. Edinilen bilgiye göre sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 44 FT 247 plakalı otomobil gizli buzlanmadan dolayı direksiyon hakimiyetini kayıp edip yoldan çıktı. Kazada yaralı bulunmayıp maddi hasar meydana geldi.

Olaya yerine Jandarma ekipleri geldi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Yer zaten buz tutmuş, bunun gizlisi mizlisi yok, açıkça görülüyor. GÖRÜNÜR BUZLANMA...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Hani, buz nerede:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısıcı (4 yıl önce)
    Bunun neresi gizli buzlanma? Şaka gibi haber yapıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (4 yıl önce)
    Belediye tuzlama yapmıyor mu? Gerçi neden yapsın orada kaç nüfüs kaç seçmen var? Selahattin Başkan nereye nereler hizmet edeceğini çok iyi bilir! Merkezde kendini gösterirse kırsal umrunda olmaz!..
    0
    0
    Yanıtla