SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gizli Gündemleri Var!'

A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin Malatya'daki seçim çalışmalarını başlatmak üzere gelen CHP Parti Meclisi Üyesi Gülseren Onanç ve CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, CHP binası önünde basın açıklaması yaptı.

CHP PM Üyesi Gülseren Onanç, CHP il ve ilçe yönetimleri ile belediye başkanları ile görüşmelerde bulunduklarını belirterek, "Hepsinin çok büyük heyecanı var. Genel merkezden beklentileri var. Onları mutlaka yerine getireceğiz. Görüyoruz ki, CHP'yi iktidara taşıma yolunda güçlü bir grubuz. Bu gücümüzü daha da pekiştirerek iktidar koşumuzu sürdürmek istiyoruz" dedi.

CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay'da, AKP'nin gizli bir gündemi bulunduğunu öne sürerek, "Düşünün Türk Hava Yolları 77 yıllık bir kuruluş. 77 yıllık bir yönetmenlikte hosteslerin başlarının açık olması yazarken, referandumdan sonra o yönetmenlikte bir cümlelik değişiklikle artık türbanlı kişilerinde orada çalışmasına olanak sağlayan bir düzenleme getirdiler. Polis Vazife ve Selayetleri Kanunu 1930 yılında çıkmış. 2010 yılındayız. 80 yıldır Türkiye'nin hiç bir yerinde aileleriyle birlikte
restaurantlara gidip de çocukların orada bulunması sorun olmamış bu ülkede, ama referandumda sonra restaurantlara aileleriyle birlikte çocukların gitmesi engelleniyor, fişleniyor" ifadelerini ileri sürdü.

Atay, seçim sürecinde CHP'nin iktidar olması için çaba gösterilmesini istedi.

MGC'DE..
CHP Parti Meclisi Üyesi Gülseren Onanç ve CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, Malatya İl Başkan Vekili Enver Kiraz, milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığından istifa eden Veli Ağbaba ve il yönetiminin il başkanı olması için genel merkeze önerdiği Hüseyin Baştürk ile partililer, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'ın 'hoşgeldiniz' konuşmasından sonra söz alan CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, iktidara geldiklerinde basın mensuplarının sendikalı olmalarını sağlayacaklarını söyledi.

Hükümetin milletvekili genel seçim tarihini 12 Haziran 2011 olarak sözlü açıkladığını, ancak resmen seçim takviminin açıklanmadığını söyleyen Atay, seçim takviminin bir an önce açıklanması gerektiğini dile getirdi.

Siyasi Parti Yasası'nın da değişmesini istediklerini söyleyen Atay, milletvekili adaylarının belirlenmesinde parti genel başkanlarının iki dudağının arasından çıkmaması gerektiğini, kendisinin önseçim ile geldiğini ve önseçimden yana olduklarını kaydetti.

ESOB'DA..
CHP Parti Meclisi Üyesi Gülseren Onanç ve CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, beraberindeki CHP Malatya il yönetimi ve partililerle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne ziyarette bulundu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanları CHP heyetini birlikte karşıladı. CHP heyetini esnaf camiasında görmekten mutlu olduklarını söyleyen Keskin, aynı zamanda Elektrikçiler Odası Başkanlığı görevini de sürdüren ve CHP Malatya İl Başkanlığı için ismi önerilen Hüseyin Baştürk'ün esnaf camiasında sevilen ve birlik ve beraberlikten yana bir isim olduğunu söyledi.

Keskin, kadınlara yönelik eğitime önem verdiklerini söyleyerek, "Eğer bir kadını eğitirseniz, bir aileyi eğitmiş olursunuz, düşüncesi ile yola çıktık. Malatya'da bu konuda başarılı olundu. Çok sayıda kadın eğitim gördükten sonra iş yerini açtı" dedi.

Keskin, "Önümüzde bir genel seçim var. Başta ilimizin sorunları için kendi milletvekillerimizden rica etmeyeceğiz, isteyeceğiz. Bundan sonra artık Malatya halkı emir verecek. Bunu için bu işe kendisi hazır olan insanlar ön plana çıkmalı. Seçim bittikten sonra herkes Malatya milletvekili olmalı. Biz tüm partilere aynı mesafedeyiz. Artık rica etmek yok, artık isteyeceğiz" dedi.

CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, ziyaretten memnun oldukların söyleyerek Keskin'e teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız