SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gizli ve Sinsi Planlar Var'

A- A+ PAYLAŞ

Baba toprağı Malatya'ya gelerek delegelerden oy isteyen ANAP Genel Başkan Adayı, Malatya eski milletvekili Ahmet Özal, parti ile ilgili gizli planlar yapıldığını öne sürdü.

Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Yusuf Aksaç'ın otelinde partililerle bir araya gelen Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal; İl Başkanı Yusuf Aksaç, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bulgurlu ve partililerle toplantı yaptı.

Burada yaptığı konuşmada, 25-26 Ekim günleri düzenlenecek olan genel başkanlık seçiminde hemşehrilerinden oy isteyen Özal, "Sayın Mesut Yılmaz'ın gazetelerde çıkan Japon modeliyle ilgili bir siyasi oluşum çalışması olduğu söyleniyor. Sayın Erkan Mumcu da Salih Uzun'la beraber Türkiye'yi geziyor. Kendi genel başkan yardımcısı ve bu yönetimdeki arkadaşının kendi yerine gelmesi için çalışıyor. Enteresan ve tuhaftır, Sayın Mesut Yılmaz da Salih Uzun'un kazanması için son birkaç gündür herkesi aramaya başladı. Artık herkes biliyor ki, Salih Uzun'un kazanması halinde bu parti Mesut Yılmaz'ın yeni kuracağı bir partiye devredilecektir" ifadelerini kullandı.

Kendisinin bunların hiçbirine karşı olmadığını söyleyen Özal, "Ben sadece insanların plan ve programlarıyla ilgili açık ve doğru konuşmaları taraftarıyım. Eğer delegeye, 'Ben bu partiyi iki ay sonra başka bir partiye devredeceğim' derse son derece saygılıyım. Ancak açık değiller. Gizli ve sinsi planlar yapılıyor" iddiasında bulundu.

Özal, sözlerini şöyle tamamladı:

"Son 2,5-3 yıldır bu partinin çektiği maddi manevi sıkıntıları her gittiğim yerde görüyorum. Bütün Anavatanlıların başı önüne eğilmiş vaziyette. Omuzları da çökmüş vaziyette. Onun için diyorum ki, bu kongre Anavatan Partisi'nin son kongresidir. Ya da ilk kongresi olacaktır. Ne Doğru Yol Partisi ile ne de başka bir parti ile birleşme konusu benim gündemimde yoktur. Bu partinin başka bir partiye devredilmesi, mal varlığının başka bir partiye devredilmesinin karşısındayım. Delege arkadaşlarımız tabii
kararlarını kendisi verecek. Delege arkadaşlarımız bu partinin mevcut yönetiminden çok memnun olduklarını ifade ederlerse mevcut yönetimde bulunan genel başkan adayına oy verebilirler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız