SON DAKİKA
SON DEPREMLER

GM'ye İnternet Odası

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Malatya Müdürlüğü'nün desteği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün gayretiyle oluşturulan Gençlik Merkezi İnternet Odası açıldı.

Açılışa, Türk Telekom İl Müdürü Zeki Saraç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ömer Dağdelen'in yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Açılışta ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi bir gösteri sundu. Halk oyunları ekibinin kolbastı oyunu ise en çok alkışı toplayan gösteri oldu.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, "Türk Telekom sosyal sorumluluk projesi kapsamında muhtelif yerlerde internet odaları oluşturuyor. Bu internet odalarından biri de Gençlik Merkezimize yapıldı. Gençlik Merkezimize, gençlerimizin aktivitelerde bulunması amacıyla tam donanımlı 30 bilgisayarlı internet odası kuruldu. Burada kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah buradaki cihazlarla gençlerimize çok iyi hizmetler vereceğiz" dedi.

Türk Telekom İl Müdürü Zeki Saraç ise Türk Telekom'un teknoloji üreten ve satan, Türkiye'deki tüm teknolojik gelişmelerin lideri ve önderi olduğunu söyledi. Saraç, teknolojik gelişmeleri yaparken, sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini ifade ederek, "Burada toplanmamızın nedeni bir sosyal sorumluluk projesini daha yerine getirmek. İnternet evi projemiz kapsamında İnönü Üniversitesi ve Gençlik Merkezimiz başta olmak üzere 9 ilçemize de tam donanımlı bilgisayar ve malzemeleri odası kurduk" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Türk Telekom İl Müdürü Zeki Saraç'a yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Etkinlik internet odasının açılışıyla son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız