SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göçerlere Tarama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Gözde Sağlık Grubu ortaklaşa ücretsiz sağlık taraması yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin çalışmaları ve Gözde Sağlık Gurubu'nun bu çalışmalara destek vermesi sonucu Malatya Merkez Yıldıztepe Mahallesi'nde yaşayan Göçerlere yapılan ücretsiz sağlık taramasında, maddi durumu iyi olmayan hastalara Gözde Tıp Merkezi'nde ücretsiz muayene edilme sözü verildi.

Gözde Sağlık Gurubu Kışla Hastanesi Müdürü Necmettin Mutlu, Gözde Sağlık Grubu olarak sosyal projeler kapsamında maddi durumu iyi olmayan vatandaşları sağlık taramasından geçirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Maddi durumları iyi olmayan vatandaşlarımız için başlattığımız ücretsiz sağlık taramalarını tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Amacımız Malatya genelinde sağlık konularında yeterince hizmet alamayan bölgeler de vatandaşlarımızın ayağına sağlık hizmeti götürebilmek. Bu nedenle ilçelerimizde de bir sağlık taraması yapabilmek için ekip oluşturduk" dedi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Yusuf Çakmak ise, sosyal içerikli çalışmalara devam ettiklerini kaydederek, "Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Özel Gözde Hastanesinin işbirliği ile sosyal, ekonomik, kültürel ve fiziksel çevre açısından sağlıksız bir ortamda yaşayan göçer vatandaşlar sağlık taramasından geçirildi. Sosyal sorumluluk projemiz, Yıldıztepe mahallesi içerisindeki üç sokakta "getto" tarzı bir yaşam sürdüren ve kendilerini "Göçer" olarak nitelendiren, 65 aile ve 350 kişilik nüfustan müştekkil sosyal gurubu kapsamaktadır. Böyle bir fiziksel çevrede özellikle çocukların ve yaşlıların sağlık açısından büyük bir risk altında olduklarını değerlendirerek bu çalışmayı yaptık" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız