SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Göğsümüzü Kabarttınız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:06:05
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Valisi Vasip Şahin, sporda başarılı olan engelli öğrencilere hediyeler verdi. Akşemsettin İşitme Engelliler Okulu Müdürü Vahap Tokmak ile okulun diğer ilgili ve yetkilileri ile Aydın’da düzenlenen işitme engelliler Atletizm Şampiyonasında takım halinde Türkiye 2’ncisi ve Basketbol’da ise takım halinde Türkiye 4’ncüsü olan, Bursa’da düzenlenen özel sporcular Türkiye Şampiyonasında da derece elde eden sporcu öğrencileri kabul eden Vali Vasip Şahin, öğrencileri ve öğretmenlerini kutladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’nın da yer aldığı hediye ziyarette, öğrencilere hediyeler veren Vali Şahin, “Malatya olarak göğsümüzü kabarttınız. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sizler şunu gösteriyorsunuz ki, başarının önünde hiçbir engel yoktur, yeter ki azim ile çalışalım. İnsan isterse gayret ederse, başarmaması mümkün değil. İnşallah çok daha güzel başarılar sizi bekliyor. Sadece ulusal değil, uluslararası başarılar da bekliyoruz. Sizleri çalıştıran öğretmenlerinize teşekkür ediyorum. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız