SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gök Kubbe Çökmedikçe.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:00:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.

Çalışmalara ilişkin basın bülteni şöyle:

"'ÖNÜMÜZDEKİ TÜMSEĞİ AŞARSAK, MEMLEKETİN ÖNÜ AÇILIR'

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, AK Parti'nin 13 yılda ülkeye büyük hizmetler yaptığını söyledi. 

Yaşar, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimle ilgili çalışmalarını sürdürdü. Yaşar, ilk olarak Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Programda konuşan Yaşar, "Eskiden kalma bir siyaset tarzı var. Olsa da olmasa da taahhütte bulunacaksın. Ama AK Parti'nin 13 yılda yapmış olduğu hizmetler ve çalışmalar ortada. Bütün engellemelere rağmen önemli çalışmalar yapıldı, yapılmaya da devam ediyoruz. Önümüzde bir tümsek var, o tümseği aşarsak, inşallah memleketin önü açılır" dedi. Yaşar, AK Parti'nin amacının merkezdeki güç ve imkanları Anadolu'ya yayabilmek olduğunu kaydederek, bu amaç doğrultusunda 13 yılda önemli hizmetlerin yapıldığını belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, daha sonra İnönü Kapalı Çarşısı ve Eski Belediye Meydanı'nda esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yaşar, samimi davranışlarıyla büyük ilgi gördü. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Yaşar, kendisine iletilen sorun ve istekleri de dinledi.

YAKINCA'DA..

AK Parti Malatya Milletvekili adayları Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın, Yakınca’da düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.  

Yakınca’da düzenlenen mahalle toplantısına AK Parti Malatya Milletvekili adayları Bülent Tüfenkci, Bayram Taşkın ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat katıldı. Yakınca’da düzenlenen mahalle toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, “9 seçimi geride bıraktık. 7 Haziranda 10. seçimi gerçekleştirmek üzere sandıklara gideceğiz. 2000’li yılların başında acaba maaşımız yatacak mı düşüncesiyle işçi ve memurumuz endişe içerisindeydi. O yılları hatırlayıp bir kez daha düşünün. Ülke o karanlık günlere yeniden götürülmek isteniyor” ifadelerine yer verdi.

Mahalle toplantısında söz alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da halktan aldıkları güçle en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını vurgulayarak, “30 Mart’ta bize görev verdiniz ve bu süreç içerisinde size hizmetlerin en iyisini vermeye çalıştık. Bunları sizin bize verdiğiniz güçle yaptık. 82 mahallemize de dokunduk, hizmet götürdük” dedi.

“AK gençlik sizinle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde konuşma kürsüsündeki yerini alan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise AK Parti’den önce yaşanan adaletsizliklere dikkat çekti. Tüfenkci, şunları kaydetti:

“Birileri çıkmış ‘AK Parti çok oldu, bu sefer AK Parti’ye bir ders verelim’ diyor. Birilerine ders verecekseniz musluklarından kan akıtan, taksimi Kâbe yapanlara ders verin. İmam hatipler kapatılırken, üniversitede bacılarımız inin inim inletilirken bunları yapanlara neden ders vermediniz? O gün sesi çıkmayanlar, hastane kuyruklarında perişan olan vatandaşları görüp de tavır alamayanlar, ders veremeyenler milletin kurduğu, milletin başını çektiği, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a mı ders verecekler? Halk buna izin verir mi? Sizin bir oyunuz, birçok oyunu bozacak ve 7 Haziran’da asıl dersi siz onlara vereceksiniz.”

ŞAHİN VE TÜFENKCİ'NİN GEZİSİ..

AK Parti 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Çiftçimizi yüksek faiz yükü altında ezdirmedik, üretimin önünü açtık. Kredi faizlerini sıfırladık ve Malatya’da son 13 yılda tarımsal kredi kullanımında 48 kat artış sağladık” şeklinde konuştu.

7 Haziran’a bir aydan daha az bir süre kala AK Parti Malatya Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, seçim çalışmalarına hız kazandırdı. AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci bu kapsamında hal binası esnafı ile yaptıkları kahvaltının ardından, Galericiler Sitesi, MOTAŞ, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Esenlik Genel Merkez binasını ziyaret etti. Hal binası esnafıyla yapılan kahvaltıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, AK Parti hükümetinin iktidara geldiği günden bu yana esnaf ve çiftçiyle bir arada olduğunu ve esnaf ve çiftçinin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini vurguladı. 

ŞAHİN: ÇİFTÇİMİZİ YÜKSEK FAİZ YÜKÜ ALTINDA EZDİRMEDİK

Hal binası esnafı ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise her fırsatta hal binası esnafı ile bir araya geldiklerini ve esnafın sorunlarına ortak olmaya çalıştıklarını belirterek, “Hal binasına her fırsatta gelip, esnafımızın sorun ve taleplerini dinledik. Büyükşehir Belediyemizin şehir merkezine yapmış olduğu çalışmaların buralarda da yürütüldüğünü görüyoruz. Her yere hizmet götürmeyi şiar edinmiş bir partinin mensupları olarak istikrarın sürmesi için esnaflarımızdan destek istiyoruz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bakın 13 yıllık AK Parti döneminde 2002 yılında yüzde 59 olan tarımsal kredi faiz oranlarını, sıfır ile yüzde 8,25 aralığına düşürdük, birçok tarımsal faaliyeti faiz indirimli kredi kapsamına aldık. Çiftçimizi yüksek faiz yükü altında ezdirmedik, üretimin önünü açtık. Hayvancılık, sulama, sertifikalı tohumluk üretiminde faizsiz finansman dönemini başlattık, kredi faizlerini sıfırladık. Malatya’da son 13 yılda tarımsal kredi kullanımında 48 kat artış sağladık” şeklinde konuştu.

Mustafa Şahin ayrıca tarım politikaları ve sağlanan kolaylıklar sayesinde çiftçinin kullandığı kredilerin geri ödenmesinin önündeki güçlükleri en aza indirdiklerini kaydetti.

TÜFENKCİ: ÜSTTE GÖK KUBBE GÖÇMEDİKÇE…

Hal binası ziyaretinin ardından Galericiler Sitesi’ne giden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, buradaki esnafların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yeşiltepe Galericiler Sitesi ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin yeniden iktidar olacağının altını çizerek, şöyle konuştu:

“Rabbime şükürler olsun ki bize vatandaşımızla, halkımızla, çiftçimizle, kayısı üreticimizle birlikte yol yürümeyi nasip etti. Hep birlikte kutlu bir yolda yürüyoruz. Biz milli iradeyi hakim kılmak için yola çıktık. Biz, o vesayet odaklarını yok etmek, artık millet üzerinde hiçbir vesayetin olmayacağını ilan etmek için yola çıktık. Güçlü ve büyük Türkiye için yola çıktık. Üstte gök kubbe göçmedikçe altta yer yarılmadıkça biz bu kutlu davaya ve yeni Türkiye'nin inşasına devam edeceğiz.”

AK Parti 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise ziyaret ettikleri yerlerde karşılaştıkları tabloların göğüslerini kabarttığını dile getirerek, “Galericiler Sitesi’nde 180’den fazla esnafımız var ve onları ziyaret ettik. Sahadaki tablo göğsümüzü kabartıyor. Esnafımızın her zaman dik bir duruş sergilediğini ve her daim Hakk’ın, halkın, istikrarın yanında olduğunu gördük” ifadelerini kullandı. 

MOTAŞ ZİYARETİ

Yeşiltepe Galericiler Sitesi esnafı ziyaretinin ardından AK Parti Malatya Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, MOTAŞ çalışanları ile bir araya geldi. Malatya’da herkesin gözünün MOTAŞ’ın üzerinde olduğunu kaydeden Tüfenkci, “MOTAŞ, önemli belediye şirketlerimizden bir tanesi ve kullanılan hatlarda vatandaşlarımız genel olarak memnuniyet içerisindeler. Bu memnuniyeti sağladığınız için size teşekkür ederim” şeklinde konuştu. AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de MOTAŞ çalışanlarıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Mezarlıklar Müdürlüğü çalışanlarını da ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, çalışanların sıcak ilgisiyle karşılandı. 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci burada yaptığı konuşmada, “Cenaze işlemlerinin verilen hizmet sıralamasında ilk sırada olduğunu düşünüyoruz. Bu hizmetleri sunarken büyük bir gayret içerisinde olduğunuzu biliyoruz” dedi. AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, “Kabirleri ziyaret edin! Zira ölümü hatırlatır” hadis-i şerifini dile getirerek, ölümü sık sık hatırlamanın hayatımızı Allah’ın emir ve yasaklarına göre yaşamamız gerektiğini, dünyaya olan aşırı sevgimizden yüz çevirmemizi ve bizleri günahlardan alıkoyduğu gerçeğini paylaştı. Mustafa Şahin ayrıca çalışmalarından dolayı personele teşekkür ederek, “Yaptığınız çalışmalardan dolayı Allah hepinizden razı olsun” sözlerini kaydetti. 

SON DURAK ESENLİK OLDU

AK Parti Malatya Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, son olarak Esenlik Genel Müdürlük binasını ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında konuşan Tüfenkci, “Esenlik, Malatya Belediyesi’nin iştiraklerinden biri olarak esasında Malatyalılarındır” dedi. 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de “Esenlik bünyesinde çok güzel hizmetler yapılıyor. Piyasadaki arz talep dengesi göz önünde bulundurularak vatandaşın memnuniyeti sağlanıyor” diyerek, şunları kaydetti:

“Esenlik’te çalışan sayısı 3 bine yaklaştı. Bu ciddi bir rakamdır. Yine Esenlik, bölgede hızla büyüyen dinamik bir güç olarak, inşaat, toplu konut, süpermarketler, gıda, kimya, beton elemanları, sosyal tesisler, temizlik işleri olmak üzere farklı alanlarda büyük yatırımlarda yapıyor. Esenlik, çeyrek asırlık başarılı serüveninin ardından son dönemde, birikimini özellikle yerli üretime dönüştürüyor ve markalaşıyor. Ben bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız