SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gökçek, Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2017-05-11 23:20:05
Gökçek, Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,  6. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı için geldiği Malatya’da, şehrin gelişimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Trambüs Bakım İstasyonu’nda incelemelerde bulunan, akabinde şehir merkezinde kısa bir gezi yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, şehir turunun ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Gökçek “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız kitap fuarı münasebetiyle bizi davet etti. Bu vesile ile buraya geldik. Fuarda 15 Temmuz ile ilgili bir sunum yapacağız. Malatya’yı gezdik. Son geldiğimden bu yana Malatya’yı inanılmaz şekilde değişmiş gördüm. Sayın başkanımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. Mükemmel işler yapmışlar. Allah razı olsun. Bu parayla bu iş… Çok daha fazla makbule geçen bir iş. Kutluyorum kendisini. Allah emeğini zayi etmesin. Bu vesileyle Malatyalılara en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i Malatya’da görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ana planların birçoğunun tamamlandığını, altyapı ile ilgili ihalelerin bitirilerek çalışmaların devam ettiğini, merkezde ana isale hattı ile birlikte scada sisteminin kurulduğunu söyledi.

Büyükşehir statüsünün birçok avantajının olduğunu da kaydeden Çakır, ilk dönem olması hasebiyle bu avantajların belki hizmetlere yansımasının gözükmeyebileceğini ancak başta kırsal olmak üzere normalin üzerinde yatırım yaptıklarını belirtti. Çakır, “Fuarımız önemli bir fuar. Fuarlar belediyelerin görevi değil ama biz Malatya’yı daha da geliştirmek ve bölgede bir cazibe merkezi yapmak amacıyla yoğun bir şekilde fuarlar düzenliyoruz. Yıl içerisinde 7-10 arasında fuar yapıyoruz. Bunlardan en önemlilerinden birisi de kitap fuarı. Sizlerin gelmesi bu fuara daha da güç kattı” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız