SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gökhan Geçici Geldi'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor resmi internet sitesinde, Osman Gökhan'ın "geçici" olarak takımın teknik direktörlüğüne getirildiği, Basın Sözcüsü Cebrail Mungan'ın bununla çelişen açıklamasının "temenni"yi içerdiği duyuruldu.

Malatyaspor Kulübü'nün internet sitesinde konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Bazı yayın organlarında, kulübün sitesinde Osman Gökhan'ın geçici olarak göreve getirildiği, İHA'nın abonelerine servis ettiği haberde ise Malatyaspor Basın Sözcüsü Cebrail Mungan'ın Osman Hoca ile anlaşıldığını açıkladığının yer alması ortada bir çelişkinin olduğu şeklinde yorumlanmıştır. Bu yanlış anlamaya cevaben açıklamamız aşağıdaki gibidir...

Malatyaspor teknik direktörlüğüne geçici bir süre için Osman Gökhan’ın getirildiği kulübün resmi internet sitesinde duyurulmuştur. İnternet sitesinde yer alan bilgiler yönetimin kurulu tarafından alınmakta ve uygulanmaktadır. Bu kararlar bireysel olmayıp yönetimi bağlar niteliktedir. Malatyaspor Basın Sözcüsü Cebrail Mungan’ın İ.H.A’ya sarfettiği dostane cümleler yanlış anlamalara neden olduğu için bu açıklamayı yapma gereği duyduk.

Malatyaspor teknik direktörlüğünden karşılıklı rıza ile ayrılan Kadir Özcan’ın yerine geçici olarak getirilen Osman Gökhan, yaklaşık üç hafta önce Başkan Haşim Karadağ ve yönetimi tarafından altyapının yeniden oluşturulması için yetkilendirilmişti.

Biz yönetim olarak bu teknik direktör boşluğunu Osman Gökhan hoca ile geçici olarak doldurduk. Hocamız geçici de olsa, kalıcı da olsa onun başarısı tüm Malatyaspor camiasının başarısıdır. Mungan’ın yaptığı açıklama Malatyalı bir hocanın takımın başında olması temennisinden öteye gitmemektedir. Bu temenniye Malatyalı olan herkesin katılacağını düşünüyoruz.

Unutulmamalıdır ki, hocamızı cesaretlendirmek hepimizin görevi ve sorumluluğudur.."

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız