SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gökhan İstifa Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Osman Gökhan'ın, 2-0 galip gelinen Sakaryaspor maçından sonra istifa ettiğini açıkladığı bildirildi. Bu arada, Sakaryaspor'un teknik direktörünün de maç sonrası istifa ettiği öğrenildi.

GÖKHAN'IN İSTİFASI..
Geçtiğimiz hafta alınan 2-1'lik Gaziantep Büyükşehir Belediye mağlubiyetinden sonra Basın Sözcüsü Cebrail Mungan'ın, teknik heyete Sakaryaspor maçının kazanılmaması halinde teknik heyetin değişebileceği yolundaki açıklamalarına hafta içerisinde sert tepki gösteren Gökhan'ın, 2-0'lık galibiyet sonrası istifa ettiğini açıkladığı belirtildi.

Maç sonrası maç değerlendirmesi yapan Gökhan, "Bugün takım olarak nasıl defans, orta saha ve hücum oynanması gerektiğini gösterdik. Çağdaş futbolun en iyi örneklerini gösterdik. İleriki haftalara bakacağız" dedi ve daha sonra istifa kararını duyurdu.

Gökhan'ın, Sakarya maçından sonra istifa edeceğine dair düşüncesini hafta içerisinde futbolcularıyla paylaştığını söylediği, takımın 17 puana yükselip rahatlamasının ardından bu kararını uyguladığı kaydedildi.

Gökhan, ligin 4. haftasında Malatyaspor'un Orduspor karşısında aldığı 4-2'lik mağlubiyetin ardından Kadir Özcan'la yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilmişti. O dönemde de basın sözcüsü Mungan, Gökhan'ın geçici olarak göreve getirildiğine dair yaptığı açıklamalar, daha sonra yönetimin açıklamasıyla yalanlanmış, Mungan'ın açıklamasının "temenni" olduğu belirtilmişti.

İHA'ya konuşan Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cebrail Mungan, "Teknik direktörümüz Osman Gökhan tek taraflı olarak istifa ettiğini açıklamış. Pazartesi toplanıp, konuyu yönetim kurulu olarak değerlendireceğiz" dedi.

SAKARYASPOR'DA DA İSTİFA..
Bu arada Sakaryaspor Teknik Direktörü de istifa etti. Maç sonrası basın toplantısına gelmeyen Sakaryaspor'un teknik direktörü İlker Yağcıoğlu'nun yerine yardımcısı Ahmet Seçkin katıldı.

Ahmet Seçkin, galip gelmeyi amaçladıkları bir maçta yenildiklerini söyledi. Daha sonra açıklama yapan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, teknik direktör Yağcıoğlu'nun görevinden istifa ettiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız