SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gökten Kitap Yağdı

0
Güncellendi - 2016-02-21 16:12:45
Gökten Kitap Yağdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Kitap Festivali düzenlenen açılış töreni ile başladı. 9 gün sürecek olan festivalde 22 ünlü yazar hayranları ile bir araya gelecek.

Malatya’da 4.Deniz Kitapevleri Kitap Festivali yoğun bir katılım ile kapılarını kitapseverlere açtı. Festivalin açılışına Yazar Ahmet Telli, Erdal Demirkıran ve Küçük İskender’in yanı sıra Yeşilyurt kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Yeşilyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, okuyan bir nesil için yapılan bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirterek hem okuyucunun hem de şehrin istifade ettiği bu tür etkinliklerin sayısının artması gerektiğini söyledi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise yapılan bu etkinlikle her sene yirminin üzerinde bir yazarın Malatyalı kitapseverler ile bir araya geldiğini dile getirerek bu nedenle bu festivalin önemli olduğunu söyledi.

Açılışa yoğun programı nedeniyle katılamayan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci gönderdiği mesajında Malatya için oldukça önemli olan bu festivali düzenleyen yetkilileri kutladığını ifade etti. Aynı şekilde CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’da programa katılamadığı için kutlama mesajı gönderdi.

Açılış kurdelesinin kesilmesi ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda gökten kitap yağdı. Önceden ayarlanan iplere takılan 500 adet kitap gökten yağmur gibi okuyucuların üzerine yağdı. Okuyucuların büyük ilgi gösterdiği kitap yağmuru izdihama sebep oldu. 9 gün sürecek olan 4. Deniz Kitapevleri Kitap Festivalinde 22 usta yazarı hayranları ile buluşacak. Malatya Deniz Kitapevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir, 28 Şubat tarihine kadar kapılarını açık tutacak olan festivale herkesin davetli olduğunu söyledi.

Açılışın ardından Yazarlar Ahmet Telli, Erdal Demirkıran ve Küçük İskender son kitaplarını okurları için imzaladı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Sarıg Erük (8 yıl önce)
    İlginçtir CHP il başkanı gelmiş ama diğer partilerden bir haber yok... Bu tür kültürel faaliyetleri kendilerine zul mü görüyorlar acaba? Yoksa takip edecek ihaleleri mi var?
    0
    0
    Yanıtla