SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gol Atıp, Yemeden Kazanmaya Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2019-10-02 13:10:20
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Makedon golcüsü Adis Jahovic, Yukatel Denizlispor karşılaşmasını çok iyi bir sonuçla tamamlayacaklarını söyledi.

Antalyaspor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını dile getiren Jahovic, "Psikolojik olarak şuan düşme zamanı değil. Şuanda karakterlerimizi sahaya koymanın zamanı geldi. Önümüzde önemli bir Denizlispor maçı var. Futbolda takibi ki mağlubiyet, beraberlik ve galibiyet var. Üç sonuçlu bir oyun ama bizim düşmememiz gerekiyor. Şuan psikolojik olarak yukarı çıkış yapmalıyız. Biz böyle karakterli bir takıma da sahibiz. Şuanda Denizlispor maçına hazırlanıyoruz. Çok iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Makedon golcü, ligde geçen seneye göre farklı bir durum izlediklerini kaydederek, şunları söyledi: "Eskiden dört tane takım vardı, onlar zirvedeydi. Artık herkesin herkesi yenebileceği bir ligde oynuyoruz. Çok kaliteli takımlar var. Artık her maç eşit derecede önemli olacak. Sadece dört büyüklerle oynarken konsantrasyonuzun yüksek olması gerekmiyor. Herkesle oynarken öyle olması lazım. Çünkü ufak hatalar maç kaybettiriyor. Nitekim bunu da gördük. Onun için bu 3,5 senede benim Spor Toto Süper Lig'de gözlemlediğim görüşlerim bu."

Ligde bu sezon geride kalan altı haftada sadece Antalyaspor maçında gol atamadıklarını anımsatan Jahovic, "Futbolda tabi ki böyle şeylerde olacak" dedi.

Jahovic, bir gazetecinin 'eksik oyuncular sizi etkiledi mi?' sorusuna, "Tabi ki Gökhan'da, Fofana'da, Bifouma'da önemli oyuncular. Bu oyuncular çok büyük katkı veriyorlar. Ama onların yerinde oynayan arkadaşlarımızda o kadar katkı veren oyuncular. Yarın benim yerimde başka birisi oynayacak ya da bu tür rotasyonlara sürekli gideceğiz. Her oyuncunun eksikliği tabi ki bizim için önemli. Herkesin burada olması farklı olurdu. Ama puan kayıplarını ona bağlamamak lazım. Futbolda böyle şeyler oluyor. Gol atamayacağımız maçlarda oluyor. Şimdi Denizlispor maçında gol atıp, gol yemeden karşılaşmayı bitirmeye çalışacağız" şeklinde cevap verdi.

Ferdi Durdu - Yeni Malaya Gazetesi/ Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız