SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gol Atmak İstiyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:31:22
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı forveti George Akpabio, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında fileleri havalandırıp, hem ligde golle tanışmak hem de takımına 3 puan kazandırmak istiyor.

Kademir Karabükspor maçında ilk 11’de yer alması beklenen Akpabio, zorlu deplasmanda ligdeki ilk golünü atmanın hesaplarını yapıyor. Aydın Çetin’in sakatlığı, İskender Alın’ın ise tam anlamıyla istenilen performansı sergileyememesi nedeniyle üzerine büyük sorumluluk düşen Akpabio, Kardemir Karabükspor’un güçlü bir takım olduğunu ancak zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Nijeryalı, Kardemir Karabükspor’un geçen sezon PTT 1. Lige düştüğünü ve güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, “Lige iyi başlayamadık ama her geçen hafta takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Alanyaspor maçlarında iyi bir performans ortaya koyduk. Lige verilen bir ara vardı ve bu arayı da en iyi şekilde değerlendirdik. Deplasmanda Kardemir Karabükspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Takım olarak iyi mücadele edip, güzel bir futbolla galip gelmek istiyoruz” dedi.

Akpabio, kendi performansıyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise, “Giderek yükselen bir performansım var. Takım olarak da her geçen hafta daha iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Takımda her şey yolunda. Hocalarım ve arkadaşlarımda bana çok yardımcı oluyor. Bende takıma katkı sağlamak için çok çalışıyorum. Kardemir Karabükspor maçında da elimden geleni yapıp, gol atmak ve takımıma katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız