SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gol Atmaya Devam Edeceğim"

0
Güncellendi - 2018-04-04 19:02:20
A- A+ PAYLAŞ

 Evkur Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı golcüsü Gilberto Oliveira Souza Júnior, takıma katkı sağlamak adına gollerinin devam edeceğini söyledi.

Gençlerbirliği karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Gilberto, "Gollerimden önce takım olarak bir galibiyet, çıkış arıyorduk. Bu galibiyeti bulduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

Brezilyalı golcü, gol atmak için çok çalıştığını belirterek, şunları söyledi:

"Evkur Yeni Malatyaspor'a gelmeden önce biraz futboldan uzak kalmıştım. Fiziksel olarak üzerine koydukça her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. Tabi ki gol atmaya devam edeceğim. Bunun içinde daha çok çalışacağım. Her şeyden önce arkadaşlarıma yardım ettiğim için çok mutluyum."

Gilberto, takımdaki geleceğine ilişkin ise "Şuanda sadece Malatya'yı düşünüyorum. Arkadaşlarıma yardım etmek istiyorum. Sezon sonu geldiğinde her şey belli olur. Her şey daha da netleşir, şuanda bir şey söyleyemiyorum. Geleceğimi de sadece Tanrı bilir" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    bencede dening ve Gılberto ikilisi iyi iş yapar.Düşme hattının üzerindeki takımlar arasında en az gol atan takımız.Bautaib ten vazgeçme pahasına radikal değişiklikler yapmak gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    inşallah gelecek sezonda malatya da kalırsın...bence şansızlığınıda kırdı artık kolay gol atar diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (6 yıl önce)
    mesela malzemeciyi sağ açığa alîp ertacı çek kızağa otobüs şöförünü pekala kaleye geçirebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU44 (6 yıl önce)
    EVET BENCE DE GOLLER ATMAYA DEVAM EDERSİN AMMA EROL BULUT HOCA EFENDİ HAZRETLERİ HER HAFTA BOUTAİBİ OYNATMAKTAN VAZ GEÇİP SENİ DENİNGİ OYNATIRSA EĞER???
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)VAİZOĞLU44 isimli kullanıcı yorumuna
    Taraftarın isteğine göre takım yapılsa 50 tane değişik takımın sahaya çıkması gerekir.Teknik heyetin kendilerine göre futbol anlayışı. ve stratejisi var buna uygun futbolcuları oynatırlar.Sahnedeki şarkıcılar gibi istek şarkıları söylemezler.Öyle olsa teknik adama ihtiyaç olmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (6 yıl önce)VAİZOĞLU44 isimli kullanıcı yorumuna
    44 bu nasıl saygısızca bir yorum erol hoca bir şey yaptıysa bir bildiği vardır ama senin çok cahil olduğun belli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya bu arkadaş maç izlemiyor ya da futboldan anlamıyor boutaib gibi bir futbolcuya sahip oluşumuz bize bu puanları kazandırdı.Sahada olduğu her dakika takıma sahanın her noktasında faydalı olan aynı zamanda forvet olmanın gereğini yapan kaç futbolcu var bu ligde...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Onemi olan vicdanli adeletli olmak yanlis dusunuyor sunuz iyi bir insan olmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    İnşallah müslüman olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamı islama davet ediyor sana ne diyorsun sendemi onlardasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)BABA isimli kullanıcı yorumuna
    Müslüman mısın?
    0
    0
    Yanıtla
  • kendine göre bir temennide bulunmuş. Adamın temennisinden sana ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • Oflu hocaa (6 yıl önce)BABA isimli kullanıcı yorumuna
    Asıl SANA NE adam iyi niyetle inşallah hidayete erer demiş birinin Müslümanlığa başka birini davet etmesi seni niye rahatsız ediyor? Şimdi çıkar dersin Allah bilir bende 5 vakit namaz kılıyorum falan filan demeye İnsanları soğutmayın dinden
    0
    0
    Yanıtla