SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gol Düellosu: 5-4

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor ile Malatya Belediyespor, Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçında karşı karşıya geldi ve bir ara 3-1 mağlup duruma düşen Malatyaspor, normal süresi 3-3 biten karşılaşmayı, 120 dakikanın sonunda 5-4 galip bitirerek tur atlayan taraf oldu. 1. kademenin tek maçlık eleme usulüne göre oynanan karşılaşmada her iki takımın birer golü penaltıdan gelirken, Malatya Belediyespor'dan Kazım takımının 4 golünü de atan isim oldu. M.Belediyespor'un sert futbolu dikkati çekerken, maç sonrasında da iki takımın bazı oyuncuları arasında gerginlikler yaşandı.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Niyazi İzgören, Uğur Alptekin, Halil Çağlayan, 4. hakem Serhat Nadaş

MALATYA BELEDİYE: Burak, Yunus Emre, Engin, Murat, Cuma, Tuncay, Gökhan, Ferdi (Dk.76 Murat Kurt), Ömer (Dk.70 Muhammed), Kazım, Ali Özgür (Dk.62 Ümit),

MALATYASPOR: Taylan, Mustafa Sert, Gökhan Caba, Fatih, Ramazan, Eren (Dk.77 Güngör), Gökhan Bozkaya, Selim, Hakan Söyler, Ergun (Dk. 28 Caner), Mehmet Albayrak (Dk.67 M.Olcaytu)

GOLLER: Dk.15, Dk.67, Dk.81 ve Dk.118 (penaltı) Kazım (Malatya Belediyespor), Dk. 44 Mehmet Albayrak, Dk.84 ve 104 M.Olcaytu, Dk.86 ve Dk.97 (penaltı) Caner (Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Tuncay, Ferdi, Ümit (Malatya Belediyepor), Gökhan Caba, Gökhan Bozkaya (Malatyaspor)

15. dakikada Malatya Belediye Kazım'ın golüyle 1-0 öne geçti.

44. dakikada Malatyaspor, Mehmet Albayrak'la beraberliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

67. dakikada Malatya Belediyespor, Kazım'la durumu 2-1 yaptı.

81. dakikada Malatya Belediyespor, yine Kazım'la farkı artırdı: 3-1

84. dakikada Malatyaspor, Mustafa Olcaytu'nun golüyle durumu 3-2 yaptı.

86. dakikada Malatyaspor, Caner'le beraberliği yakaladı: 3-3

Karşılaşmanın normal süresi 3-3 sonuçlandı.

Statü tek maçlık eleme usulü olduğu için 15'er dakikalık iki uzatma devresinin oynanmasına geçildi.

97. dakikada Mustafa Olcaytu'ya yapılan müdahaleyi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı Caner kullandı ve Malatyaspor'u maçta ilk kez öne geçiren golü attı: 3-4

104. dakikada Malatyaspor atağında, Mustafa Olcaytu golü kaydetti: 3-5

Birinci uzatma devresi 5-3 Malatyaspor'un üstünlüğüyle son buldu.

118. dakikada Malatya Belediyespor'un atağı penaltıyla sonuçlandı. Atışı kullanan Kazım, kendisinin ve takımının dördüncü golünü kaydetti: 4-5

Karşılaşma, Malatyaspor'un 5-4 galibiyetiyle bitti.

Malatyaspor, bu skorla tur atlayan taraf oldu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız