SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gol Düellosunun Galibi M.Yeşilyurt Belediye

0
Güncellendi - 2017-01-15 17:57:26
Gol Düellosunun Galibi M.Yeşilyurt Belediye
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Tunceli ekibi 62 Pertek Spor’u 5-4 yendi.

Pertek İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Celil Doğruyol, Erdem Değirmenci, Haydar Avcı hakem ikilisi yönetti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısını 3-1 önde tamamladığı karşılaşmayı, son dakikada bulduğu golle 5-4 kazandı ve önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

62 Pertek Spor’un bir golü kendi kalesine attığı karşılaşmada Yeşilyurt Belediyespor’un gollerini 2’nci dakikada Loris Meye, 15’nci dakikada Yusuf Çelik, 40’ncı dakikada penaltıdan Harun Aytemur ve 90+3’ncü dakikada penaltıdan Sefa Ayvaz kaydetti.

Yeşilyurt Belediyespor, Tunceli deplasmanında aldığı kritik galibiyetle puanını 31’e yükseltti ve lider Adıyaman 1954 Spor’un 1 puan gerisinde ikinci sıradaki yerini korudu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    İnönü Üniversitesine kaptırdıkları 2 puan hala bela olmaya devam ediyor. Söyleyecek söz bulamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mus (7 yıl önce)
    Butun,teknik,heyet,dahil,oyunculatu,kutlarim Ayaginiza,saglik,bizleri,sevindirdiniz,icin Tesekkur,ederim,yolunuz,acik,olsun
    0
    0
    Yanıtla