SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gol İçime Doğdu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:27:34
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Ramazan Kahya, Sarıyer maçında 90+3’te frikikten attığı ve takımına galibiyeti getiren golün içine doğduğunu söyledi. 

Kahya, takımına 3 puan kazandırdığı için mutlu olduğunu belirterek, “Gol attığım frikik pozisyonunda Hüseyin arkadaşım 'ben atayım' dedi. Ben de Hüseyin’e 'duran topları bu maçta çok iyi kullanamadım ama bu pozisyonda içime doğdu gol atacağım' dedim. O da bana bıraktı. Benim adıma ve takımım adına güzel bir gol ve sonrasında 3 puan oldu” dedi.

Sarıyer galibiyetiyle birlikte iyi ve yeni bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Kahya, “Sarıyer maçında iyi mücadele ettik. Belki iyi futbol oynamadık ama baskılı oynadık. Zaten bu ligin kuralı bu. Hatayspor ve Göztepe de puan kaybetti. Biz kendi işimize bakıyoruz. İnşallah kazandığımız sürece mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kahya, maç sonrası galibiyeti eşi ve çocuklarıyla kutladığını ifade ederek, “Sarıyer maçında aldığımız 3 puanı eşime, çocuklarıma ve taraftarlarımıza armağan ediyorum” diye konuştu.

Ramazan Kahya’nın eşi Çiğdem Kahya’nın sevinçten ağladığı dikkatlerden kaçmadı.

SONUÇLAR VE PUAN DURUMU..

Bu arada, hafta sonunda, ev sahibi sahaya takım çıkaramayınca yapılamayan Çankırıspor- Giresunspor maçı dışında 8 karşılaşma oynandı. Bu maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Gaziosmanpaşa 2-2 Göztepe A.Ş.

Konya Anadolu Selçukluspor 1-0 Tokatspor

Hatayspor 1-1 Gümüşhanespor

Yeni Malatyaspor 1-0 Sarıyer

Kartalspor 2-0 Tarsus İdman Yurdu

Turgutluspor 1-2 Pendikspor

İnegölspor 3-0 Kırklarelispor

Dardanelspor A.Ş.  0-1Aydınspor 1923

Oynanan maçların ardından ligde puan durumu şöyle gerçekleşti:

Takım O P

1.Hatayspor 18 39

2.Göztepe A.Ş. 18 33

3.Yeni Malatyaspor 18 32

4.Pendikspor 18 30

5.İnegölspor 18 29

6.Gümüşhanespor 18 25

7.Giresunspor 17 24

8.Kartalspor 18 24

9.Turgutluspor 18 22

10.Gaziosmanpaşa 18 22

11.Tokatspor 18 22

12.Sarıyer 18 20

13.Aydınspor 1923 18 20

14.Kırklarelispor 18 20

15.Konya Anadolu Selçukluspor 18 18

16.Tarsus İdman Yurdu 18 18

17.Dardanelspor A.Ş. 18 14

18.Çankırıspor 17 13

ÇANKIRI LİSANSLARI YETİŞTİREMEDİ..

Bu arada Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Çankırıspor, futbolcuların lisanslarını yetiştiremeyince Giresunspor ile oynayacağı maça çıkamadı. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı son sırada tamamlayan Çankırıspor, ikinci yarının ilk maçında sahasında oynayacağı Giresunspor maçına 4 futbolcuyla çıkınca, talimatlar gereği müsabaka oynanamadı.

Mavi-beyazlı ekipte, ligin devre arasındaki Antalya kampında futbolcuların büyük çoğunluğunun ligin devre arasında istifa eden teknik direktör Hakan Yılmaz'ın yeniden takımın başına getirilmesi üzerine ekonomik sıkıntılarını gerekçe gösterip takımdan ayrıldıkları öğrenildi. Takıma 13 yeni futbolcu takviyesinde bulunan kulüp yönetimi, lisans işlemlerini yetiştiremeyince sahaya 4 futbolcu dışında oyuncu çıkaramadı.

Giresunspor'la birlikte sahaya çıkan hakem üçlüsü Ali Karatutlu, Servet Reyhan ve Hanifi Vurucu, Çankırıspor'un sahaya 4 futbolcu ile çıktığını tespit ettikten sonra müsabakanın oynanamayacağını belirterek soyunma odasına gitti.

Öte yandan maçı izlemek için Atatürk Stadı’nı dolduran Çankırıspor’lu taraftarlar yönetim aleyhinde sloganlar attı. Bir grup taraftar, yönetim ve teknik sorumlu Hakan Yılmaz’ı istifaya davet etti.

Maç sonucuyla ilgili kararı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ilerleyen günlerde vereceği bildirildi.

BEYAZ GRUPTA HAFTANIN MAÇLARI..

2. Lig Beyaz Grup'ta bu hafta sonunda oynanacak karşılaşmalar şunlar:

19.Hafta

Pendikspor -Gaziosmanpaşa

Tarsus İdman Yurdu -Turgutluspor

Göztepe A.Ş. -İnegölspor

Tokatspor -Hatayspor

Kırklarelispor -Dardanelspor A.Ş.

Sarıyer -Çankırıspor

Giresunspor -Kartalspor

Aydınspor 1923 -Konya Anadolu Selçukluspor

Gümüşhanespor -Yeni Malatyaspor

HABER- FOTO: Mehmet GÖRESİYE, Malatyahaber.com-  İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız