SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gol Noktasında Sıkıntılıyız'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da Pazar günü oynanacak olan Adana Demirspor maçı hazırlıkları başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mustafa Taşar yönetiminde bir çalışma yapan sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Tuncay ve Celil salonda çalıştı.

Hafta içerisinde tedavi için İzmir'e giden Alper Akıcı'nın ise Adana Demirspor maçına yetiştirilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Öte yandan basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Mustafa Taşar, "Eksikler deyip duruyoruz ama sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Ama sonucu değiştirecek futbolcularımızın sakatlıkları var. İnşallah iyileşecekler. Alper'in durumu belli değil, Celil aramıza dönecek. Alper ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Tuncay'ın durumu ortada, bunun dışında bir problem yaşamıyoruz. Sonuçta 11 kişi sahaya çıkıyor. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Sahada belirli bir amacımız var. Gerekli olan şeyleri sahada yapıyorlar. Şanlıurfaspor maçını kazanma adına bütün çalışmalarımızı yaptık. Gerekli her şeyi sahada gösterdiğimize inanıyorum. Şanlıurfaspor kendi adına istediklerini sahada yapamadıkları görülebilir ama bizler oyunsal anlamda bozduk. Topu da iyi kullanıp, sonuca gitmeye çalışan bir takım vardı. Gol noktalarında sıkıntı yaşadığımız bir gerçek ve bundan sonraki süreçte de bu yönde çalışacağız. Herkesin beklediği sonuçları camiaya vermek istiyoruz" dedi.

Taşar, eksiklerinde katılmasıyla birlikte takımın çok daha farklı olacağını ifade ederek, "5. Haftadan sonra birçok şeyin değişeceğini söyledik. Sabırsız insanlar vardı. Yeniden yapılanma içinde olan bir takımımız vardı. Geçen hafta ile bu hafta arasında büyük farklar vardı. Gelecek haftalarda çok daha büyük farklar olacağına inanıyoruz. Bununla ilgili çalışıyoruz. Sahaya sunduğumuz oyun anlayışını farklı çalışmalarla bir diş daha arttırabilirsek, daha sonraki haftalarda bunun üzerine koyarak, daha iyi bir oyun anlayışı ortaya çıkaracağız. Hem seyir zevki olarak insanlar memnun kalacak. Fiziksel anlamda bir eksiğimizin kalmadığını söyleyebilirim. Gol bölgelerinde eksikliklerimiz var. Önce amacımız bundan sonrada hedefimiz olacak. Gol bölgelerindeki sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Adana Demirspor maçının zorlu geçeceğine dikkat çeken Taşar, "Ligin son 5 haftasına baktığımızda Adana Demirspor ilk 5 içerisinde yer alıyor. Tam olarak bilmediğimiz bir rakip. Ama analiz ediyoruz ve bu hafta içerisinde bir değerlendirmesini yapacağız. Bu oynadığımız oyun anlayışının bir üzerine çıkarak, rakip önemli değil, iyi bir sonuç almak istiyoruz. Futbolcularıma da aynı şeyi söyledim. Verdiklerimizi mutlaka sunmak zorundayız. Bundan sonraki süreçte daha iyisini yapmak zorundayız. Bu hafta belki zorlu bir rakip olacak, elerlinden geleni yapacaklar ama bizde kazanmak için sahada elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız" ifadesine yer verdi.

Şanlıurfaspor maçında alınan 1 puanın futbolcular için artı motive olduğunu söyleyen Taşar, "Futbolcular güven kazandı. Yaptıkları işin meyvesini alma adına futbolcularımıza bir şevk geldi. Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Ne yapmak istediğimizi bilen bir yapımız oldu. Kahramanmaraş maçından bu yana hep iyi şeyler yaptık. Bunu devam ettirip, bir diş artırarak, daha iyi sonuçlar alacağımızı herkes görecek. Adana Demirspor maçı da bunun ilki olacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız