SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gol Sıkıntımız Var"

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Ali Güneş, ligin ikinci yarısında daha farklı bir Yeni Malatya Spor'un olacağını söyledi. 
 
Tokatspor ile oynanan karşılaşma hakkında bir değerlendirmede bulunan Güneş, "Tokatspor karşılaşması ilginç bir maç oldu. İç sahada kazanamama baskısını üzerimizden atmak istiyorduk. Bu noktada baktığımızda alınan 3 puan bizi sevindiriyor. Ama maçın genel bir değerlendirmesini yapacak olursak, karşılaşmanın başından sonuna kadar çok iyi futbol oynamasak ta çok net pozisyonlar bulduğumuz karşılaşmaydı. İnsanı rahatsız eden son dakikalarda Tokatspor'un bir topunun direkten dönmesi oldu. Baktığınız zaman 6-0 bitecek maç, son dakikada şans yanımızda olmasa berabere bitecekti. Bu kadar pozisyona giriyorsan değerlendireceksin. 8 tane net pozisyon vardı. Bunları değerlendirmek gerekiyor. Gol konusunda hala sıkıntı yaşıyoruz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirme konusunda sıkıntı yaşıyoruz" dedi. 
 
Ligin ikinci yarısında Yeni Malatya Spor'un daha farklı olacağını kaydeden güneş, şunları aktardı; "Özellikle son haftalarda toplayacağımız puanlarla ilk beşten uzaklaşmamak istiyoruz. Tokatspor maçıyla bunu bir anlamda yerine getirmiş olduk. Ama bu yetmez. Son maçlarımızda zorlu rakipler bizleri bekliyor. Deplasmanda iyi bir çizgimiz var. Bu iyi çizgiyi alacağımız puanlarla devam ettirmek istiyoruz. İlk yarıda kalan 4 maçtan alacağımız azami puanlarla ilk beşin yakınlarında olmak istiyoruz. Ligin ikinci yarısında daha keyif veren, taraftarlarımızın rahat maç izleyeceği bir görüntüde olacağız." 
 
Tecrübeli teknik adam transfer konusunda ise, "Lig devam ediyor. Transfer konusunda net bir açıklama yapmak doğru değil. Ama muhakkak ki gelişmeler olacak. Bizim bu konuda çalışmamız olacak. Aramıza ikinci yarıda futbolcular katılacak" açıklamasında bulundu. 
 
Güneş, son olarak Konya Şeker ile oynayacakları karşılaşmaya da değinerek, "Konya Şeker 2. Ligin flaş ekipleri arasında yer alıyor. Çok iyi bir futbolcu kadrosu olmasına rağmen onlarda bizim gibi lige iyi başlayamadı. Deplasmanda oynayacağız. Rakibimiz kazanmak için üzerimize gelecek. Bizimde hücuma iyi çıkan oyuncularımız var. Bu özelliğimizi en iyi şekilde sahaya yansıtıp, puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız