SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gol Sıkıntısını Aşıyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:03:49
'Gol Sıkıntısını Aşıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Malatya Yeşilyurtspor karşısında aldıkları galibiyetin takımdaki havayı değiştirdiğini kaydederek, ligde çıkışa geçmek istediklerini söyledi. 

Tecrübeli teknik adam, takımda yeni bir sistem oturtmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Takımda geçmiş senelerde beraber çalıştığımız oyuncu grubuna sahibiz. Benim oyun tarzımı ve oyun disiplinimi biliyorlardı. Kısa bir süre içinde beraber çalıştık. Takımda yeni bir sistem oturtmaya çalıştık. Buda kolay olmadı. İstenilen düzeyde ki oyun anlayışımızı takıma empoze ettik" şeklinde konuştu.

"ÇOK ÇALIŞIP, YOLUMUZA BAKMAK ZORUNDAYIZ"

Tekin, takım olarak bayram arasını iyi bir şekilde değerlendirdiklerini kaydederek, şunları söyledi: "Malatya Yeşilyurtspor maçında sahada 60 dakikalık bir fizik gücümüz vardı. Sonucunda futbolda disiplinli oynarsanız, golü erken bulursanız ve bu disiplini de 90 dakika ya yayarsanız alacağınız galibiyette kaçınılmaz olur. Biz bunu sağladık. İlk 45 dakikada gol yollarına fazlaca girmemiz, beni memnun etti. Bayram dolayısıyla maç olmadı. Buda 44 Malatyaspor olarak bizim çok işimize yaradı. Bu zaman dilimi eksikliklerimizi görmek adına çok iyi oldu. Çok çalışıp yolumuza bakmak zorundayız."

"5 PUANLIK BİR KAYBIMIZ VAR"

Ligde ilk 2 haftada kaybedilen 5 puanı telafi etmek istediklerini belirterek, "Eksik bölgelerimiz var. Ama 44 Malatyaspor’un şuan ki kadrosundan daha iyi bir kadroda vardır. 5 puanlık bir kaybımız var. Bu puan kayıpları çok önemli bizim için. Bundan sonra puan kayıpları yaşamak istemiyoruz. O yüzden eksik bölgelerimizi tam anlamıyla görme çabası içindeyiz. Bu haftayı çok iyi değerlendirdik. Bu hafta Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçta da eksikliğimizi görme adına güzel bir maç olacak" dedi.

"AMANİ GELİRSE SORUN KALMAZ"

Tecrübeli teknik adam, gol yollarındaki sıkıntının ilerleyen günlerde çözülmesini beklediklerini ifade ederek, "Tabi ki eksik bölgelerimiz var. Biz hiçbir zaman eksikliklerimizin arkasına sığınmıyoruz. Aman’in gelecek olması ve mutlaka gelecek denilmesi, bizi de başka bir tarafa bakışımızı engelliyor. Gerçekten Amani’nin gelirse 44 Malatyaspor’un gol yollarında hiçbir eksiği kalmaz.

"GOL SIKINTIMIZI YAVAŞ YAVAŞ AŞIYORUZ"

Takımın ligin ilk 2 haftasında yaşadığı gol sıkıntısını yavaş yavaş aşmaya başladığını dile getiren Tekin, "Takımın başında ilk maçıma çıktım. Bir takımda gol atabilmek için sahada topu kritik bölgeye taşımak gerekir. 60 dakikalık bir gücümüz var. 44 Malatyaspor, Yeşilyurtspor maçında ilk yarıda 3 gol attı. 3 net gol pozisyonunu da cömertçe harcadı. Orada fizik gücümüz yetseydi, maç daha farklı olurdu. Bu yönde çalışmalarımız oldu. Bir haftalık çalışmamız meyvesini vermeye başladı. Antrenmanda bile takım 0-0 kalıyorken, son antrenmanımız 8-7 bitti. Buda gol varyasyondaki çalışmamızın meyvesidir" şeklinde konuştu.

"GÖREV YAPTIĞIM HER TAKIMI İDDİALI HALE GETİRİRİM"

Tekin, görev yaptığı her takımı iddialı hale getirdiğini belirterek, şunları söyledi: "Görev yaptığım tüm takımları iddialı bir konuma getiririm. İddiasız bir takımda görev yapsam onu da o potaya sokarım. Bunu herkes bilir. Futbolcu grubu da bilir. Ligde 5 puanlık bir kaybımız var. Ama önemli olan futbolcuların pes etmemesiydi. Futbolcuların üstünde ki kara bulutlar dolaşırken, takıma biz geldik. Biz bunun adını da koyduk. 44 Malatyaspor ligde her zaman kafaya oynayan bir takımdır. 5 puan farklı büyük bir kayıp ama iddiamız devam ediyor."

"ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK"

Ligde çıkışa geçeceklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor takımın iskeletini bozmadan ligde yoluna devam eden bir takım. Futbolu oyun olarak oynayan güçlü bir takım. Biz tabi temkinli olarak sahaya çıkacağız. 90 dakikalık sürede kazanmak için sahada ne gerekiyorsa bizde onları yapacağız. 3 puana ulaşan taraf inşallah biz oluruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız