SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gol Yok, Puan Var:0-0

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:16:27
Gol Yok, Puan Var:0-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, bu sezonun ikinci maçında ilk puanını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 0-0'lık sonuçla elde etti. Yeni Malatyaspor, kendi sahasında 1-0 mağlup olduğu 1461 Trabzon maçına göre Gaziantep'te daha mücadeleci ve daha etkin bir futbol sergiledi.

STAD: Kamil Ocak

HAKEMLER: Sarper Barış Saka, Ahmet Şimşek, Murat Temel, 4.Hakem Alper Oran

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: 1. Adam Mıeczyslaw Stackhowıak, 8. Umut Sönmez (Dk. 46 7. Muhammed Himmet Ertürk), 10. Alan Carlos Gomes Da Costa, 36. Nemanja Kojıc (Dk.66 11. Ergin Keleş) , 27. Erdal Güneş (Dk.80 45. Oğuzhan Kayar), 33. Nıkola Raspopovıc, 66. Gökhan Sazdağı, 77. Serkan Yanık, 87. İshak Çakmak, 89. Erkam Reşmen, 90. Ufuk Budak

YEDEKLER: 99. Ahmet Sabri Fener, 4. Soner Örnek, 5. Onur Alkan, 6. Talha Demir, 7. Muhammed Himmet Ertürk, 11. Ergin Keleş, 45. Oğuzhan Kayar

TEKNİK SORUMLU: Hakan Kutlu

YENİ MALATYASPOR: 22. Vedat Kapurtu, 16. Sadık Çiftpınar, 4. Koray Şanlı, 18. Gonzalo Damıan Godoy Sılva, 8. Ramazan Kahya, 47. Azad Filiz, 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 9. George Akpabıo, 19. Sunday Mba, 7. Alex Dos Santoz Gonçalves (Dk.90 81. Aydın Çetin), 11. İskender Alın (Dk.80 10. İrfan Başaran)

YEDEKLER: 1. Emre Selen,  52. Kemal Cingirt, 5. Ali Sakal, 10. İrfan Başaran, 81. Aydın Çetin, 6. Kamil İçer, 80. Ferhat Canlı

TEKNİK SORUMLU: Yücel İldiz

SARI KARTLAR: Kojıc, İshak, Raspopovıc (Gaziantep B.B.), Koray (Yeni Malatya)

3. dakikada orta sahadan gelen aşırtma pasa Akpabio hamle yapmak isterken, cezasahası dışına kadar açılan Gaziantep kalecisi tehlikeyi önledi.

6. dakikada soldan gelişen Gaziantep atağında Gökhan cezaalanında çizgiye kadar inip pas çıkardı. Erdal'ın vuruşunda top yandan aut.

12. dakikada Yeni Malatyaspor soldan Alex'le atak başlattı. Akpabio sürdüğü topu Ramazan'a çıkardı. Bu futbolcu soldan ortaladı, kaleyle karşı karşıya olan İskender kötü bir vuruşla topu auta gönderdi, takımını bir golden etti.

15. dakikada kaleye 30 metre mesafeden topa sahip olan Azad, doğrudan kaleye şut atmayı tercih etti. Aut.

19. dakikada, Ramazan’ın kullandığı serbest vuruşta Sadık ile birlikte kaleci Stackhowıak yükseldi. Hakem, Sadık’ın Stackhowıak’a yaptığı hareketi faul olarak değerlendirdi. 

20. dakikada Gaziantep atağında Alan topu sürdü, bir anda Vedat'la karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun ayağına uzanan Vedat topu çelmeyi başarırken, kendini yere atan Alan penaltı kararı bekledi, hakem oyunu devam ettirdi.

21. dakikada, Gaziantepli Erkan’ın sağdan ortasında Erkam topa dokunamadı. 

23. dakikada, Gaziantep atağında Ufuk soldan çıktı, ortaya çevirdiği top üst ağlarda kaldı. 

31. dakikada, Azad, İshak’tan çaldığı topla hareketlenmek istedi ancak İshak faul yaptı. Serbest vuruşu Koray kullandı, top defansa çarparak, taca çıktı. Taç atışını Ramazan Kullandı. Mba ile paslaşan Ramazan topu içeri çıkarmak istedi defansa çarpan top kornere çıktı. Korneri Ramazan Kullandı, topa kimse dokunamadı. 

38. dakikada, Erdal sağda Erkam’a pasını verdi. Erkam’ın ortasında Alanzinho kafayı vurdu, kaleci Vedat, zorlanmadan topu kontrol etti.

42. dakikada Ramazan'ın soldan ortaladığı top Gaziantep kalesi önünü karıştırdı, ancak sonuç alınamadı.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

47. dakikada, Kojic topu Alanzinho ile buluşturdu. Alanzinho, tekrar Kojic’e pas vermek istedi ama defans araya girerek, tehlikeyi uzaklaştırdı. 

49. dakikada, İskender soldan ortaladı, kaleci Stackhowıak, Akpabio’dan önce topa sahip oldu.

51. dakikada, Ufuk’un pasında Gökhan soldan Kojic’e pasını verdi. Kojic’e Koray’ın yaptığı harekete hakem faul dedi. Serbest vuruşu Kojic kullandı, top farklı şekilde üstten auta çıktı.

53. dakikada, Godoy’un ceza sahasına ortasında Akpabio topla buluşamadı. Kaleci Stackhowıak, kalesini terk ederek topu kontrol etti.

55. dakikada, Himmetin ortasında Kojic, ceza sahası içerisinde topa kafayı vurdu, kaleci Vedat iyi uzandı ve gole izin vermedi. 

60. dakikada, Gökhan soldan topu getirdi. Sadık’ın hareketinde Gökhan yerde kaldı, hakem faul dedi. Serbest vuruşu Himmet kullandı, ceza sahası içerisinde yaşanan karambol sonrası hakem Gökhan’ın elle oynadığını tespit etti ve serbest vuruş verdi.

66. dakikada, Mba hızlı gelişen kontra atakta topu İskender’e kazandırdı, İskender tekrar Mba’ya pas vermek istedi ancak defans araya girerek, tehlikeyi uzaklaştırdı. 

67. dakikada, Alanzinho’nun pasında Himmet, uzaktan kaleyi yokladı, top yandan auta çıktı. 

72. dakikada, Azad derinlemesine oynamak istedi top İskender’in topuğuna çarptı. 

73. dakikada, Alex’in ortasında Akpabio topa istediği gibi vuramadı, defans topu taca attı. 

76. dakikada, Akabio sağan içeri çevirmek istedi defanstan döndü. Dönen topa yine Akpabio vurdu, kaleci çıkardı, dönen topa Mba vurdu, defansa çarpan top kornere çıktı.

77. dakikada, Alex’in sol çaprazdan şutu üstten auta çıktı. 

79. dakikada, Yeni Malatyaspor sağlı-sollu korner atışlarıyla gol aradı. Ramazan’ın kullandığı korner atışında Godoy kafayı vurdu Alex tamamlayamadı ve top auta çıktı. 

83. dakikada, Alanzinho sağdan içeri girdi ve şutunu çekti, Koray’a çarpan top kornere çıktı. Pozisyon sonrası kaleci Vedat kısa süreli bir sakatlık yaşadı. 

88. dakikada, Ufuk’un soldan ortasında Ramazan Kahya kademeye girdi ve topu kornere gönderdi. 

90. dakikada, Gökhan’ın ortasında Himmet istediği gibi topa vuramadı, yükseklik kazanan topu Yeni Malatyaspor defansı uzaklaştırdı. 

Maçın sonuna kayıp zaman olarak 4 dakika eklendi. Maçta gol sesi çıkmadı ve 0-0 sonuçlandı. 

MAÇ FOTOLARI: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız