SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Golcüler İşlerini Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:04:29
Golcüler İşlerini Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lige çıkmasında golcü futbolcular Aydın Çetin, İrfan Başaran ve Serkan Çalık büyük rol oynadı. 

Bu sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu şampiyon tamamlayarak, PTT 1. Ligi'ne yükselen Yeni Malatyaspor'da golcü futbolcular görevlerini en iyi şekilde yerine getirdi. 66 puanla ligi zirvede tamamlayan Yeni Malatyaspor, geride kalan sezonda 54 gol kaydetti.Yeni Malatyaspor'da 54 golün 29'unu Aydın Çetin, İrfan Başaran ve Serkan Çalık kaydetti. Ligin tecrübeli golcülerinden Aydın Çetin, bu sezon takımının 16 golüne imza atarak, gol krallığında zirvede yer aldı. Orta saha oyuncusu olmasına karşın, attığı gollerle Yeni Malatyaspor'a hayati puanlar kazandıran İrfan Başaran, takımın en çok gol atan ikinci oyuncusu oldu. Takımı adına 8 gol kaydeden Başaran, şampiyonluk gelmesinde de önemli bir rol üstlendi. 

Yeni Malatyaspor'un bu sezon en önemli isimlerinden birisi de Serkan Çalık oldu. Orta alanda takımı adına önemli bir rol üstlenen Çalık, 5 gol kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız