SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gölde Ceset Aradılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:11:36
Gölde Ceset Aradılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da elbiseleri ve bazı özel eşyaları Karakaya Baraj Gölü kenarında  bulunan şahısın baraj gölünde boğulup boğulmadığı tespit edilemezken, yapılan aramalarda da gölde cesede ulaşılamadı.

Alınan bilgiye göre, Battalgazi ilçesi Karakaya Baraj Gölü’nün Atabey İskelesine yakın bir mesafede dolaşan balıkçıların baraj gölü kenarında ki sazlıkların yanında ayakkabı ve elbise gördüler. Çevreye uzun süre bakarak kimseyi göremeyen balıkçılar, olayın boğulma olabileceğini düşünerek durumu jandarmaya ihbar ettiler. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, elbiseleri incelediklerinde çıkan nüfus cüzdanının Mustafa Akar (42) adlı şahısa ait olduğunu ve şahısın cep telefonunun da olay yerinde elbiselerin içinde olduğunu tespit etti. 

Şahısın barajda boğulmuş olabileceği ihtimali üzerine Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü dalgıç ekibi olay yerine gelerek, elbiselerin bulunduğu nokta ile yakın çevresinde baraj gölünde arama yaptılar. Ancak yapılan aramalar da şahısın cesedine rastlanılmadı. Şahısın zaman zaman evden uzaklaşarak kaybolduğu belirtildi. Mustafa Akar’ın en son 30 Haziran Pazar günü evden ayrıldığı belirlenirken, baraj gölü kenarında bulunan elbiselerinde evden ayrılırken üzerinde olan elbise olmadığı kaydedildi.

Arama çalışmalarına katılan Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, “Şahısın Pazar günü evden ayrıldığı, dün ise Darende’de akrabaları tarafından Darende’de görüldüğü ifade ediliyor. Barajın kenarında elbiseleri ve ayakkabıları bir şekilde görünüyor ve olay jandarmaya bildiriliyor. Jandarmanın haber vermesi üzerine dalgıç ekibimiz yaklaşık 2 saat arama yaptı. Ancak herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Yüzde yüz boğulduğunu bilmiyoruz. Şahıs, daha önceden bu gibi davranışları 2 defa sergilemiş.  Boğulma olayından yüzde yüz emin değiliz” şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız