SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gölden Ölü Çıkarıldı Ve..

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:19:58
Gölden Ölü Çıkarıldı Ve..
A- A+ PAYLAŞ

Serinlemek için girdiği Orduzu Pınarbaşı Göleti'nde, su altında 20 dakikadan fazla süre kalarak boğulan Suriyeli gencin kalbi masajla çalıştırıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Orduzu Pınarbaşı'nda arkadaşlarıyla beraber serinlemek için göle giren 16 yaşındaki Ahmed Hüseyin, bir süre sonra gözden kayboldu. Hüseyin'in gözden kaybolması üzerine telaşlanan arkadaşları çevredekilerden yardım istedi. Çevredekilerin telefonla haber vermeleri üzerine olay yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma Ekibi, 112 Ambulansı ve polis ekipleri  geldi. Dalgıçlar yaklaşık 20 dakika süren çalışma neticesinde Hüseyin'i kıyıya 30 metre uzaklıkta ve 4 metre derinlikte bularak sudan çıkardı.

Ölü halde sudan çıkarılan gence sağlık ekipleri tarafından kıyıda 15 dakika süreyle kalp masajı uygulandı ve kalbi çalıştırıldıktan sonra, ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Reanimasyon Ünitesi'nde yaşam destek ünitesine bağlanan Suriyeli gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız