SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gölet Çevresi Temizlendi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:52
Gölet Çevresi Temizlendi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Kaldırım Mahallesi’nde bulunan göletin çevresi temizlendi. Yapılan temizlik çalışması sonrası Kaldırım Göleti temiz bir görünüme kavuşurken, mahalle sakinleri yapılan hizmet ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Orduzu Kaldırım Göleti'nin çevresinde biriken çöpler temizlendi. Temizlikte Türkiye standartlarının üzerinde bulunan Battalgazi ilçesi, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalarla temizlikte farkındalık oluşturuyor. Orduzu Kaldırım Göleti kenarında yapılan temizlik çalışmasında, 1 kamyon çöp toplandı. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından toplanan çöplerin bazıları geri dönüşüme kazandırıldı. Yapılan çalışma sonrası Kaldırım Göleti’nin çevresi temiz bir görünüme kavuşurken, mahalle sakinleri Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ettiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız