SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gölette İntihar Girişimi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girdiği öne sürülen genç kadının kendisini gölete atarak intihara kalkıştığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; olay Malatya merkez Orduzu beldesinde meydana geldi. Bunalıma girdiği öğrenilen Neslihan Y. (27) isimli kadın, Orduzu Pınarbaşı Göleti'ne atlayarak intihara teşebbüs etti. Çevrede bulunan polislerin sudan çıkardığı Neslihan Y. ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girdiği öne sürülen Neslihan Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Pınarbaşı göletinde görevli bir belediye personeli de, genç kadını gördüğünde şüphelendiğini, kadının kendisine yaşamak istemediğini söylediğini, vazgeçiremediğini, o sırada polisi aradığını, polis gelirken kadının suya atladığını, daha sonra gelen polislerden birinin suya girip çıkardığını anlattı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız