SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göller'de Asfaltlama Çalışması

0
Güncellendi - 2017-07-27 03:12:49
Göller'de Asfaltlama Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı Göller Mahallesi’nin sokaklarının tamamı asfaltlandı.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Battalgazi ilçesine bağlı Göller Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Mahalle sakinlerinden Ramazan Uğur, yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediyemizin hizmetlerinden dolayı Battalgazi Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz bu asfaltı hep hayal ederdik. Hayallerimize kavuştuk. Belediyemizin bu çalışmalarından dolayı çok mutlu olduk. Sayın başkanımıza ve personele teşekkür ediyoruz. Önceleri yol iz yoktu. Yollar ise çamurdu. Stabilize olan yollarımız asfalta kavuştu. Köyümüz 40-50 hane. Köyümüzün tüm sokakları asfalt yapıldı. Yapılan çalışmalardan sonra çok güzel bir yer oldu. Özellikle personel bu sıcaklara rağmen hizmetin gelmesi için canla başla çalıştılar. Ne mutlu belediyemize. Köyümüz kışın çamur, yazın toz topraktan geçilmiyordu. Gelen bu hizmetlerden dolayı başta Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve emeği geçen çalışanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Uğur ise, “Belediyemizin yaptığı bu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayın başkan ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Daha önce yollarımız topraktı. Kışın yağışlı havalarda çamurdan geçilmiyordu, yazın tozdan topraktan geçilmiyordu. Burada genelde kayısıcılık var. Yazın sergilerimiz hep toz duman oluyordu. Büyük çileler çekiyorduk. Yollarımız asfalt sonrası temizlendi. Bizden sonraki nesil artık daha rahat bir hayat sürecek” diye konuştu.

Göller Mahallesi eski muhtarlarından Yusuf Uğur’da, yapılan hizmetlerden dolayı mahalle sakinlerinin bir hayli memnun olduğunu ifade ederek, “Eskiden buralarda yaşamak bir çile idi. Köy hizmetlerine durumumuzu anlatırdık, yapacaklarını söylüyorlardı ancak bir türlü yapılmadı. Ama şimdi Allah Belediyemizden ve Başkanımızdan razı olsun. Mahalle olduktan sonra hizmetler gelmeye başladı. Tozdan, topraktan kurtulduk. Yapılan hizmetler bizleri oldukça memnun etti. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu hizmetlerin gelmesi için çok istiyorduk. Bu isteklerimiz nihayet karşılandı. Tüm emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız