SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gollere Devam Edeceğim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:25:55
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Fethiyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, taktik ağırlıklı çalışmayla sürdürdü. 

Yeni Malatyaspor, Fethiyespor maçı hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde sürdürdü. TFF antrenman sahasında gerçekleştirilen çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Çalışmada daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Taktik ağırlıklı çift kale maçta futbolcular, kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Bir mücadele esnasında forvet oyuncusu Eren Görür ile sol bek oyuncusu Osman Fırat kafa kafaya çarpıştı. Teknik heyet ve sağlık görevlileri yaşanan olay sonrası sahaya girdi. Mücadele esnasında burnuna darbe alan sol bek oyuncusu Osman Fırat'ın tedavisi saha kenarında yapıldı. Bir süre kenarda bekleyen Fırat, daha sonra çalışmaya dahil oldu.

SAKAL: "İYİ GİDİŞİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Antrenman sonrası basına açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor'un ön liberosu Ali Sakal, takımda her şeyin yolunda gittiğini belirterek, Fethiyespor maçını kazanıp, iyi gidişi sürdürmek istediklerini kaydetti. Sakal, deplasmanda Hacettepespor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, "2 haftadır kazanıyoruz. Takımda her şey yolunda gidiyor. Benim de sakatlığım Ümraniyespor maçından beri devam ediyor. Çok şükür yavaş yavaş toparladım. Bu hafta da önemli bir maçımız var. Her zamanki gibi hedefimiz galip gelmek. Bunun doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sakatlığım tam olarak geçmedi. Ama forma verilirse sahada elimden geleni yapacağım" dedi.

ÇETİN: "GOLLERİME DEVAM EDECEĞİM"

Sarı-kırmızılıların golcüsü Aydın Çetin, Fethiyespor maçını kazanıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, kendisinin gol atmasından çok takımın kazanmasının önemli olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Her şeyden önce takımın kazanması daha önemli. Takım olarak galip gelip, takım olarak mağlup oluyoruz. Benim gol atmam önemli değil. İrfan Başaran kardeşimin golü bizi rahatlattı. Ben de son sözü söyledim. İrfan kardeşimi şık golünden dolayı tebrik ediyorum. Zaten ben gol atmasaydım da 1-0 kazanırdık. O yüzden takım galip geldi. Biz böyle devam edersek baskıyı azaltırız. Puan farkını açtıkça daha da rahatlarız. İki hafta içinde 4 maç oynayacağız. Gücümüzü daha idareli harcamamız gerek."

"TAKIMIN BAŞARISI İÇİN GOLLERİME DEVAM EDECEĞİM"

Bir basın mensubunun, 'Malatyalıların gönlünde taht kuran bazı golcü isimler var. Oktay Çevik, Fazlı Ulusoy, Taner Demirbaş gibi isimler. Sen de o yolda ilerliyorsun. Bu konuda ne düşünüyorsun' sorusuna, Çetin, "O tahta giden yol çok uzun. O futbolcular çok gol attı. Malatya futboluna çok faydalı oldu. Çok başarılar elde etti. Biz daha bir başarı elde etmedik. Hele sezon sonu bir şampiyon olalım. Ondan sonra bu konuyu bir daha konuşalım. Çünkü kupa gelince bazı şeyler ortaya çıkıyor. Takımın başarısı için gollerime devam edeceğim" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız