SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Golün Geleceği Anı Hissediyorum"

0
Güncellendi - 2016-10-18 17:27:05
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ligin 8’nci haftasında Manisaspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligin 7’nci haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-1 yenerek, puanını 16’ya çıkaran ve liderliğini sürdüren sarı kırmızılılar, ara vermeden Manisaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Şanlıurfaspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Şanlıurfaspor maçında yedek soyunan ve forma giymeyen futbolcular ise pas ve şut çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaparak, antrenmanı tamamladı.

“GOLLERİMİ ATMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Boubacar Dialiba Dıabang, gol attığı için mutlu olduğunu ifade ederek, liderliğin kendisini daha da mutlu ettiğini belirtti.

Dialiba, şuanda her şeyin takım için güzel olduğunu kaydederek, iyi gidişi sürdürmek istediklerini ifade etti.

Golcü futbolcu, Yeni Malatyaspor’u şampiyonluğa ulaştıracaklarını, takım olarak şampiyonluğa çok inandıklarını kaydetti.

Futbolda kötü dönemlerin ve anların olabildiğini dile getiren Dialiba, “Hiçbir şey bizi etkilemiyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Dialiba, kaç gol atacağı ya da gol krallığı hakkında herhangi bir söz veremeyeceğini ifade ederek,   şunları söyledi: “Maç içerisinde gol anının, zamanının geldiğini hissediyorum. İçimde bir his oluşuyor doğru zamanda, doğru yerde bulunuyorum ve gollerimi atıyorum. Gollerimi atmaya devam edeceğim.”

Golcü futbolcu, bir gazetecinin “takımdaki siyahi futbolcularla arasındaki uyum” konusunda yönelttiği soruya, “Futbolun renklerle ilgisi olmadığını düşünüyorum. Siyah ya da beyaz oyuncularla ilgili değil. Hepimiz çok çalışıyoruz, iyi bir havamız var, saha içerisinde ve dışında arkadaşlarımızla çok iyi anlaşıyoruz, bence başarıyı bu getiriyor” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • aalli cano (7 yıl önce)
    artık YENİ kelimesnin kaldırılması lazım. süper lig yolundaki takımın yenisi mi olur ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak (7 yıl önce)
    Takımda siyahi futbolcularla arasındaki uyum. Bu ne biçim bir soru ve ne güzel bir cevap. Kapak gibi. Teşekkürler dialiba☺
    0
    0
    Yanıtla