SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gollerimle Mutlu Etmek İstiyorum"

0
Güncellendi - 2016-01-16 01:05:38
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un Süper Lig ekibi Osmanlıspor’dan kiralık olarak sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir, takıma faydalı olmak istediğini ifade ederek, “Gollerimle taraftarları coşturacağım” dedi.

“İNŞALLAH KİMSEYİ MAHCUP ETMEM”

Umut Nayir, Alima Yeni Malatyaspor’a katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Süper Lig’den sarı kırmızılı takıma sezon sonuna kadar kiralık olarak gelen genç golcü, “Öncelikle transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Osmanlıspor’un futbolcusuyum. Medipol Başakşehir ekibi ile bonservisim için bir görüşmem oldu. Başakşehir Kulübü ile anlaşmaya varamayınca, farklı alternatifleri değerlendirdim. Bu doğrultuda Alima Yeni Malatyaspor’u tercih ettim. İrfan Buz hocam ile bir görüşmem oldu. Adil Başkanımız ile bir görüşmem oldu. Onların söyledikleri bana samimi geldi. Daha inandırıcı buldum. O yüzden Alima Yeni Malatyaspor’u tercih ettim. İnşallah burada bana güvenen insanları mahcup etmek istemiyorum. Kiralık olarak forma giyeceğim. İki taraf içinde umarım güzel bir sezon geçer. Gelecek sezon için bir şey söylemek erken olur” dedi.

Nayir, sarı kırmızılı camiayı mutlu etmek istediğini belirterek, “Şuan önümde 17 oynanmamış maç var. O maçlarda takıma verimli olmak istiyorum. Yeni Malatyaspor maçları izliyorum. Tribünler tıka basa doluyor. Gelmeden önce futbolcu arkadaşlarımdan bilgi aldım. Güzel bir çoğunluk oluyor. Bana güvenen insanları gollerimle mutlu etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız