SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Golü Atıp Geri Çekilince..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, galibiyeti hak ettiklerini, ama bunu yine maç skoruna yansıtamadıklarını söyledi. Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana ise 1 puanın da fena olmadığı yorumunu yaptı..

ZİYA DOĞAN'A GÖRE..
Doğan “Geçen hafta ilk galibiyetimizi aldık. Bu hafta o moralle maça çıktık. Buradan alacağımız 3 puan bizi çok avantajlı konuma getirirdi. Moral motivasyon sağlardı. Berabere kaldık. Futbol 90 dakika, maç bitmeden maçı kazanamıyorsun. Golden sonra mağlup da olabilirdik. Bu kadar iyi mücadele etmemize rağmen pozisyon verdik. Çok eksiğimiz var. Galip iken yapılacak defans ileride oynamakla başlar. Futbolcularımız geri çekildi. Uzun süreli çalışmalarla buna müsaade etmeyeceğiz. Her geçen hafta yeni şeyler görüyorum. Kolay değil. Benim bir oyun mantalitem var. Benim önceki dönemimden sadece 2 oyuncu kadroda. Ayrıca tecrübesiz oyuncularımız var. Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Puanları kaybettik. Yapacak bir şey yok” dedi.

Doğan, maçın sonunda oyuna 5 dakika eklenmesini nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine “Maçın saatini ben tutmuyorum. Bir şey diyemem” karşılığını verdi.

Doğan, geçen hafta Ankaraspor maçında Malatyaspor’un hakem hatalarıyla galip geldiği yolundaki yayınlar üzerine “O maçın tamamının izlenmesi gerekir. Bir de bizim hakem hatalarından kaybettiğimiz puanlara bakılsın” şeklinde konuştu..

TİGANA'YA GÖRE..
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana da, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, kazanmak için geldiklerini, ama 1 puanın da fena olmadığını söyledi.

Tigana “''Kazanmak için geldik ama beraberlik de kötü sonuç değil. Golü yedikten sonra reaksiyon göstermeye başladık. Maçın başında birkaç gol pozisyonumuz vardı. Biraz daha yukarıya çıkmamız için çalışmalıyız. Son hareketleri iyi yapamadık” dedi. Tigana, kolay gol yediklerini söylerken; Ailton ile ilgili bir soru üzerine “Almanya’da kendisini ispat etmiş bir oyuncu. 2 maçta (Sevilla ve Malatya) oynadığı futbol süper değildi. Kendisiyle konuşacağız. Sorun, fizik mi, taktik mi soracağız” dedi.

Tigana, Beşiktaş’ta ışık gördüğünü ve bu amaçla bu takımın başına geldiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız