SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Golü Kimin Atacağı Önemli Değil"

0
Güncellendi - 2018-09-13 01:35:16
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Khalid Boutaib, Beşiktaş deplasmanından puanla dönmenin kendileri için iyi olacağını söyledi.

Ligin beşinci haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını ifade eden Boutaib, "Milli takımda iken arkadaşlarla konuştuğumda çok iyi çalıştıklarını söylediler. Geldiğimde aynen ben de onu gördüm. Onun için en iyi şekilde Beşiktaş maçına hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

Boutaib, bir gazetecinin 'Geçen sezon İstanbul takımlarına karşı deplasmanda puan alamadılar, bu sezon Beşiktaş maçıyla bu şansızlık kırılır mı? sorusuna, "İnşallah bizim istediğimiz bu. Gerekirse daha kötü bir oyun ama bir puanla dönmek en azından iyi olacak benim için" cevabını verdi.

Faslı golcü, takıma katkı sağlamak için çalıştığını belirterek, "Geçen sene ben 3 gol atmıştım, 4 puan toplamıştık, bu sene atmadım 7 puan topladık. Keşke böyle devam etsin, ben katkı sağlayayım, golü kimin atacağı önemli değil" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Alex745 (5 yıl önce)
    Bal yapmayan arı misali ? sahanın her yerinde var ama gol atamıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Adam geride kalan dört haftada sahanın her yerinde oynadı/oynatıldı.Halen adamı eleştiriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • asd (5 yıl önce)
    Gol atamıyor ama takıma çok yararlı bir oyuncu. Koşuyor, pres yapıyor, savunmaya geliyor. Bu meziyetlerin yanına birde son vuruş becerisini de ekleyebilseydi zaten Galatasaray Gomis'in yerine transfer ederdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Anlasılan bu adamın gol atmaya niyeti yok Oynatın Ömer Şismanoglunu o zaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Belki de sen ve senin zihniyetinde olan insanlar yuzunden gol atamiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    geçen sezon soldan cıssokho. sağdan da pereranın ve şabekin.. bindirmelerinden ve ortalardan gol atıyodun bu sene sene cıssokho yok.. şabegi sola attı.. prererada hazır değil daha.. bu sene işin zor Khalid Boutaib gardaş
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Allahına gurban,bu adama söz söyleyenin dili alınır.Nefsini öldürmüş takımdaşlık mayası olmuş takımı ayakta tutan da bu. Unutmayın ego tavan futbolcu son golünü takıma ve taraftara atar. Kaybetmeden elimizdekinin kiymetini bilelim.ALLAH'INA GURBAN BOUTAİB.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi 4 (5 yıl önce)HAD isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katiliyorm. Kendi futbolcusuna kufur eden maclara gelmesin yarar degil zarar oluyor
    0
    0
    Yanıtla