SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Golün Cezasını Çektik"

A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, Şanlıurfaspor ile oynanan karşılaşmada yenilen golü değerlendirdi. Aydın, "  Hücum olmasın diye oyunu kesiyoruz. Bıraktık, rakibimizde çok çabuk başladı ve bir gol attı" dedi. 
 
"GOLÜN CEZASINI ÇEKTİK" 
 
Basit ve amatörce gol yedik diyen Teknik Direktör Cafer Aydın,  "İlk 45 dakikaya baktığımızda ortada olan bir oyun vardı. Bir faul yaptık. Hücum olmasın diye oyunu kesiyoruz. Bıraktık, rakibimizde çok çabuk başladı ve bir gol attı. Basit ve amatörce bir gol yedik. Şampiyonluğa oynayan bir takımın böyle bir gol yememesi gerekir. Bu golün cezasını çektik. Sonradan yüklendik, 4-5 pozisyon bulduk. Ancak golü bulamadık. Sahanızda golü bulamadığınız takdirde de mağlup olmanız kaçınılmaz oluyor. Şanlıurfaspor karşısında dönem dönem iyi oynadık. Pozisyonlarda bulduk. Ancak yararlanamadık" dedi.
 
"1-1 OLSAYDIK FARKLI OLACAKTI"
 
Şanlıurfaspor karşısında ikinci yarı hücuma yönelik oynadıklarını söyleyen Aydın; "İlk yarı 1-0 mağlup olduğumuz için ikinci yarı daha ofansif oynadık. İkinci yarıda rakibe verdiğimiz pozisyonlar normal. Çünkü gol atmak için yükleniyorsunuz, dolayısıyla arka boşalıyor. Yani girilen pozisyonlar normal. Bir hatadan kaynaklanmıyor. Çok kötü bir gol yedik. Hiç pozisyon yokken, bir faul ve oyuna çabuk başlama, bizimde bir anlık konsantrasyon eksikliğimiz golü yememize neden oldu. Aslında yaptığımız hamle doğru ama oyunu çabuk başlatmamamız gerekiyordu. Oyunu çabuk başlatmalarına engel olamadık ve golü yedik. Ondan sonra yüzde yüz altı pasın içerisinden kaçırdığımız goller var. Golü bulsak 1-1 olsa maç daha farklı olacaktı. Oyuncuların kendilerine öz güveni gelecekti. Ve daha zevkli bir maç olacaktı. Her şeyden önce taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Muhteşem bir seyirci vardı. Maçın birinci dakikasından 90. dakikasına kadar takımının yanında oldu. Hem takımım hem de kendi adıma teşekkür ederim. Lig uzun maraton, bu mağlubiyetle şampiyonluk gitmedi. Şanlıurfaspor'da bu galibiyetle şampiyon olmadı. Onlar bizi burada yendiyse, bizde onları sahalarında yenebiliriz. Önümüzde daha 30 tane maç var. Genç bir takımız. Bahaneye sığınmıyorum ama eksiklerimiz de var. Bununda sıkıntısını yaşıyoruz ama o ilk bir iki hafta birlikteliği sağlama, takım ruhunu oturtturmak zaman alıyor. Hazırlık maçlarıyla lig maçı farklı oluyor. Bunu en kısa sürede oturtturup, gerçek Yeni Malatya Spor'u göstereceğiz. Bundan herkes emin olabilir" ifadelerini kullandı.
 
"TAKIMA GÜVENİYORUM"
 
Takıma güvendiğini söyleyen Teknik Direktör Cafer Aydın , "Her oyuncu bizim oyuncumuz. Hepsine sonuna kadar güveniyoruz. Hepsi de sezon içerisinde dönem dönem sahada yer alacak. Bir maç performansı iyi olabilir, bir maç kötü olabilir. Bu futbolun içinde var. Bu olacak. Eksiklerimizde takıma katılırsa bu bize ayrı bir güç verir. Mehmet Şen hazır değil. Takıma geç katıldı. Gol bölgelerinde sıkıntılarımız olduğu gibi gole taşırken de sıkıntılar yaşıyoruz. Bu eksiklerimizden kaynaklanıyor. Birkaç hafta içerisinde özlenen takım sahada olacak. Önümüzde daha çok maç var. Puan kaybını telafi edeceğimiz maçlar var. Takım pozisyona giriyor, pozisyon üretiyor ama iki haftadır çok basit gol yiyoruz. Bunu çözersek, bir de yakaladığımız pozisyonları gole çevirirsek, sorun kalmayacak. Yakaladığınız pozisyonları gole çeviremezseniz, yenilmeniz normal. En kısa zamanda normali anormal yapacağız" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız