SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gömleğim Battı" Davası!

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:52:24
A- A+ PAYLAŞ

Bir köfteciye giderek burada köfte yiyen müşteri, köfte yağının sıçraması sonucunda batan gömleği için zararının tazmin edilmesi isteğinin karşılanmaması üzerine karakola başvurup, şikayetçi oldu. "Köftemiz çok lezzetli, hızlı yemiş ondan olmuş.." savunması yapan işyeri yetkilisi ise, herhangi bir kusurları olmadığını öne sürdü.

Olay, 17 Temmuz günü Malatyapark AVM’de bulunan bir köftecide yaşandı. Buraya müşteri olarak gelen İ.A. adlı şahıs, garsona bir porsiyon köfte siparişi verdi. Köfteyi yiyen İ.A., kasaya ücreti ödemeye gittiğinde köfteye fazla yağ konduğunu ve yerken bu nedenle gömleğine sıçradığını belirterek, gömleğindeki zararın tazmin edilmesini istedi. İşyeri yöneticisi ise bu talebe olumsuz cevap verdi.

Olumsuz cevap alan İ.A., Sümer Polis Merkezi’ne giderek, şikayetçi oldu. İ.A. şikayetinde, ya yeni bir gömlek alınmasını ya da işyeri tarafından yıkatılmasını talep etti.

Şikayet üzerine Sümer Polis Merkezi’nden bir ekip 18 Temmuz günü AVM’deki işyerine giderek haklarında suç duyurusu olduğunu bildirdi ve ifade vermek üzere işyeri yetkilisini karakola davet etti. İşyeri yetkilisi Erhan Erol (fotoğraftaki) karakola giderek haklarındaki şikayetten dolayı ifade verdi. Erol, “Köftelerimiz çok lezzetli. Müşterimiz çok hızlı yediğinden dolayı üzerine yağ sıçramış olabilir” diyerek gömlek ile ilgili zararı tanzim etmeyeceklerini kaydetti. 

Polis Merkezi, müşteri İ.A. ile işyeri yöneticisi Erhan Erol’un ifadelerini Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdi. Savcı gerek gördüğünde tarafların yeniden ifadelerine başvurabileceği gibi, dosya üzerinde ya dava açacak, ya da suç unsuru bulunmadığına dair karar verecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız