SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gönlü 'Devam' İstiyor!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye başkanlığı seçiminde yine aday olacağı sinyallerini verip, "Tekrar görev verilirse kaçmayız" dedi.

Malatya'nın yerel televizyonlarından Ufuk TV'nin Haber Aktüel programına stüdyoda katılan ve Ufuk TV Genel Yayın Müdürü İsmail Demirci'nin sorularını cevaplandıran Belediye Başkanı Cemal Akın, yerel seçimlerde aday olup olmayacağı ile ilgili bir soruya, "Malatya halkına hizmet için yola çıktık. Siyasetle ilgilenmemizin de temelinde bu var. Biz bir gün ülkemize, beldemize hizmet edebilir miyiz düşüncesi ile hareket ettik. Allah'a hamdolsun Malatya halkına hizmet etmek görevi nasip oldu. Genel başkanım da
ifade ediyor. Biz bu millete hizmet etmek için geldik. Bunun mutlaka altının çizilerek bilinmesi lazım. Rahmetli Turgut Özal derdi ki "Halka Hizmet, Hakka Hizmettir." Halka hizmet edince dolayısıyla Hakka da hizmet etmiş olmanın bilincindeyiz. Bunun için çalışıyoruz. Belediye başkanlığına gelmenin belirli siyasi partiler kanunu çerçevesinde birçok formaliteleri var. Partiler kanunu çerçevesi içerisinde formaliteleri var. Oraya gelmek için öncelikle, şu hizmete devam edebilmek için parti teşkilatımızın onayı lazım. Parti teşkilatımız onayladıktan sonra buraya tekrar görevlendirmemiz sözkonusu olabilir. Burada söz sahibi genel başkanımız, başbakanımızdır. Söz sahibi Malatya'da parti teşkilatımızdır, milletvekillerimizdir, eğer bu güzel heyet yapmış olduğunuz güzel hizmetlere devam edin, yarım kalmış projelerinizi tamamlayın, orta vadedeki ve uzun vadedeki projelerinizi başlatın, devam edin gibi bize görev verirse, Malatya halkı bunu uygun görürse, görevden kaçmayız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız