SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gönlümüz Malatya'da"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:07:32
A- A+ PAYLAŞ

Yargıtay Üyeliğine seçilen Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, “Sayın Başkanıma ve tüm Malatya halkına, Malatya’da çalıştığımız süre içerisinde bize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman gönlümüz Malatya’dan yana olacak. Tüm Malatya halkına selam ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim de yaklaşık 12 yıldır Malatya’da görev yaptığını kaydederek, “Sayın Başsavcımla birlikte Yüksek Yargıtay’a seçilmemiz nedeniyle görevimizden ayrılacağız. Bu nedenle Sayın Belediye Başkanımıza veda ziyaretine geldik. Kendisine bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Malatya ile ilgimizi kesmiyoruz. Ben ve Başsavcım buraya yerleşeceğiz. Biz artık bundan sonra Malatyalıyız” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Başsavcı Sayın ve Mahkeme Başkanı Erdim’e Malatya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Değerli Başsavcımız ve Mahkeme Başkanımız, Malatya’da uzun yıllar hizmet yaptılar. Malatyalılar adına kendilerine teşekkür ediyorum. Ama çok güzel bir göreve gittiler. İnşallah almış oldukları yeni görevin sorumluluğunda yine ülkemize hizmet etme adına çok önemli başarılara imza atacaklar. Bu vesileyle bu yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Orada da güzel hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetten, çalışmadan dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Artık sizleri birer hemşehri olarak kabul ediyoruz. Dolayısıyla inşallah Malatya’yı unutmazsınız. Malatya’ya sık sık gelmenizi bekliyoruz.”

Ayrıca, Başkan Çakır, Başsavcı Sayın ve Mahkeme Başkanı Erdim’e kristal kayısı ile kayısı hediye etti.

EMNİYET MÜDÜRÜNE VEDA

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından Yargıtay 11. Ceza Dairesi Üyeliğine atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Yargıtay 1. Ceza Dairesi Üyeliğine atanan Malatya Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Orhan Erdim, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’e de veda ziyaretinde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız