SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gönlünüzle Hizmet Edin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:25
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde hizmet içi eğitimini tamamlayanlara, törenle sertifikaları verildi. 

MİAD Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen sertifika töreninde, ilk önce yuvada kalan çocuklar halk oyunları gösterisi sundu.

Programda konuşma yapan Vali Vasip Şahin, "Bu kurumlarda çalışanlar fedakar olmalı. Maaştan öte gönlünüzle hizmet edin. Gönül, şevk, aşk ve noksanlığınızdaki eksiklerinizi tamamlayın" ifadelerini kullandı.

"228 çocuk, 82 yaşlı ve dolayısıyla 310 kişiye hizmet veriyorsunuz. Yaklaşık 6 bin aileye ulaşıldığı belirtildi. Sarıp sarmalamanız gereken daha çok insanlar var, onlara da ulaşınız" diyen Vali Şahin, "Yeni projeler üretin. Sivil toplum kuruluşlarından yararlanın. Özellikle hanımların oluşturduğu sivil toplum kuruluşları bu kuruluşlara daha fazla destek vermelidir" şeklinde konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt da kurum çalışmaları hakkında bilgi verirken, çocuk yuvasından huzur evine kadar nasıl çalışma yaptıklarını dile getirip, ayrıca özürlü ailelere maaş verilerek onlar hakkında da çalışma yaptıklarını vurguladı.

Konuşmalardan sonra hizmet içi eğitimini tamamlayanlara törenle sertifikaları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız