SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gönül Bağı Kuracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:48:19
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat; “Mesafeler uzak olsa da önemli olan gönüllerin bir olmasıdır. Türkiye ve Dünya’da yaşayan tüm Malatyalı, Yeşilyurtlu hemşerilerimiz ile bir gönül bağı kuracağız. Tüm Dünyadaki hemşerilerimizin doğduğu büyüdüğü topraklara imkânları ölçüsünde katkıda bulunmaları yatırım yapmaları için bir köprü olacağız. Bu köprü, proje ve etkinliklerle uzak mesafeleri yakın hale getirecek” dedi. 

Ankara’da düzenlenen “Malatya Günlerine” katılan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat,  İstanbul’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.  Polat, Başakşehir Malatyalılar derneğinde hemşerilerimiz ile bir araya geldi.

 AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat; “İl dışında yaşayan gurbetçilerimize belediyemizi iyi anlatabilirsek, birlikte neler yapılabileceğini, planlı ve programlı bir şekilde ifade edersek, etkinlik, proje ve yatırımlara imza atarız. Gurbetteki hemşerilerimizin dâhil olacağı hemşerilik bilincini arttıracak örnek projelerimiz olacak” dedi.

“GERÇEK ENGELLİ, ZİHNİYETİNDE ENGEL OLANDIR”

Engellilerle ilgili yapılanların yanında zihniyet değişiminin de önemli olduğunun altını çizen Polat, "Sadece kanun çıkması, yönetmelik çıkması tek başına yeterli değildir. Önce zihinlerdeki engeller kaldırılmalıdır. Gerçek engellilik görememek, duyamamak, yürüyememek, konuşamamak, duyamamak değildir. Gerçek engelli, zihniyetinde engel olandır" diye konuştu.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat; “Türkiye'de engellilere yönelik AK Parti iktidarında önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, "Artık engelli kardeşlerimiz, çocuklarımız, kimseye muhtaç değil, arkalarında devletimiz var, hükümetimiz var, belediyeler var." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız