SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gönül Birliğiyle Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:02:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Vali Vasip Şahin, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, “İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Malatya’mız ve ülkemiz ekonomisi adına çok başarılı hizmetlere vesile olacaklar, güzel projelere imza atacaklar. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada omuz omuza Malatya’mız ve ülkemizin gelişmesi noktasında elimizden geleni birlikte yapacağız” dedi.

TSO’nun çok güçlü bir yapılanmaya sahip olduğunu kaydeden Şahin, “Malatya’da hitap ettiği, etkilediği kesim itibariyle ve ekonomik potansiyelleri itibariyle Malatya’mıza çok şeyler katabilecek durumdalar” diye konuştu.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise ziyaretinden dolayı Vali Vasip Şahin’e teşekkür ederek, “Geride bırakılan seçim süreci uzun bir süreç oldu. Seçim süreci bitti. Bundan böyle Malatya’nın gelişimi, huzuru ve güveni için elimizden gelen tüm gayreti geçmişte olduğu gibi göstereceğiz. Şehrin atanmış ve seçilmişlerin birlikte hareket ederek, şehrin sorunlarını müşterek tartışır olmaları ve çözüm arayışlarında da yine müşterek hareket içerisinde olmaları şehri marka haline getirmiştir. Bizde Malatya ile ilgili bütün sorun ve problemleri Sayın Valimize ileteceğiz. Güzel bir diyalog içerisinde şehrin sorunlarının üstesinden gelmek için el ve gönül birliğiyle çalışma içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Erkoç, Malatya’nın istikrarı, huzur ve güveni için üzerlerine düşeni yapacaklarını belirterek, “Son günlerde Türkiye’nin birlik, beraberlik ve kardeşliğe daha çok ihtiyacı var. İnşallah yine bu süreçte şehrin istikrarı, huzuru ve güvenliği açısından sivil toplum kuruluşu olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. İnşallah bu sıkıntılı günlerde geride kalır. Türkiye yine önüne koymuş olduğu 2023 hedefini en kısa zamanda yakalar. Malatya ekonomisinin de daha güçlü ve kalkınmış olmasını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız