SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gönül Dostlarımızla Birlikte..'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi'nin 13. kuruluş yıldönümü etkinlik düzenlendi. Derneğin Mehmet Buyruk Caddesinde bulunan binasında düzenlenen programda 13. kuruluş yıldönümü kutlandı, pasta kesildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, "İlimizde yaşayan binlerce engelli vatandaşın yaşamış olduğu genel ve yerel sorunlarını araştırıp çözüm bulmak, hastalıkları ve hakları konusunda bilgilendirip bilinçlendirmek, tüketicilikten kurtararak üretici bir insan olarak topluma kazandırmak, sosyal ve kültürel faaliyetlerin içine çekerek yaşamlarına renk katmak, toplumu engelli ve engelli sorunları hakkında aydınlatıp bilinçlendirerek bakış açılarını değiştirmek ve sağlıklı bir toplum yaratılabilmesi amacıyla 26 Nisan 1994 tarihinde kurularak faaliyete başlayan ve bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle kamuoyunun takdirini kazanan TSD Malatya Şubesi olarak bugün 13.kuruluş yıldönümümüzü dernek üyelerimizle ve gönül dostlarımızla birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz"şeklinde konuştu.

Engellilerle ilgili iki sevindirici haberi de olduğunu kaydeden başkan Ali Haydar Koyun, “13. kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız bu mutlu günde ayrıca sevindirici iki çalışmayı da başlatmanın mutluluğunu yaşadığımızı belirtmek istiyoruz. Bu mutluluklarımızdan birincisi sayın valimizin öncülüğünde hazırlanmış olan ‘Her eve bir atölye’ isimli AB projemizin ve ikincisi ise Türkiye İş Kur İl Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi Rektörlüğünün destekleriyle hazırlamış olduğumuz ‘bilgisayarlı müşteri destek hizmetleri’ projemizin eğitimlerinin başlamasıdır. Eğitimleri başlayan projelerimizin açılışları ise önümüzdeki günlerde ayrıca yapılacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız