SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gönülden Alkışlıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

İl Kadın Girişimciler Grubu, Nursel Gökçe başkanlığında Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nursel Gökçe, beraberindeki kurul üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek, bir süre görüştüler.

23 Ekim Perşembe günü gerçekleşen ziyarette çalışmaları hakkında kısa bir bilgi veren İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nursel Gökçe, “Birliğimiz TSO bünyesinde kurulmuş ve Ticaret Odasına kayıtlı hanımlardan oluşan bir grubuz. Kurumumuzun kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve özendirilmesi, girişimde bulunmak isteyen kadınlara rehberlik, danışmanlık hizmetlerinin verilmesi ile eğitim noksanlıklarının giderilmesi amacıyla kurulmuş bir kuruldur” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise ziyaretlerinden dolayı İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, “Malatya’da güzel gelişmeler var. Malatyalı hanımların bu müteşebbis ruhu bizleri son derece memnun ediyor. Sizlerin de bu müteşebbis hanımların çalışmalarına göstermiş olduğunuz ilgi ve katkı her türlü takdirin üzerinde. Bu çalışmalarınızı gönülden alkışlıyoruz” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız