SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gönüllü Ablalar'la Dans

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Aydın Kadınlar Derneği, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne ait Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret etti.

Malatya Aydın Kadınlar Derneği Başkanı Şengül Berktaş ve dernek yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaret esnasında, Malatya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Cevdet Tatar'da hazır bulundu.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Malatya Aydın Kadınlar Derneği Başkanı Şengül Berktaş, yetiştirme yurdunda kalan çocukların daha çok sevgi ve ilgiye ihtiyacı olduğunu öğrenmelerinin ardından böyle bir projeyi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Gönüllü Ablalık projemizin ilkini gerçekleştiriyoruz. Bu yola nerden çıktık? Ben 5 yıl önce buraya bir kitap bağışı için gelmiştim. Okul Müdürümüz o dönemde bana, buradaki çocuklarımızın birçok ihtiyacını Devletimiz karşılıyormuş. Buradaki çocuklarımızın daha çok sevgi, ilgi ve dostluğa ihtiyacının olduğunu öğrendik. Biz bunu gerçekleştirmek için yola çıktık. Sağ olsunlar ben buradaki bütün arkadaşlarıma desteklerinden ve teşviklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten de çok güzel bir manzara oluştu. Beklediğimizin çok üstünde bir katılım oldu" dedi.

CHP il başkanı Celal Berktaş'ın da eşi olan Şengül Berktaş, Erkek Öğrenci Yetiştirme Yurdu'nda ergenlik dönemi içindeki çocukların kalması nedeniyle ziyaretin daha da anlam kazandığını belirterek, "Bu projemizin amacı, birçoğumuz anneyiz ve genç çocuklarımızın en zor dönemleri ergenlik dönemleri. Burada kalan çocuklarımız da 12-18 yaş arasında. Bütün anneler bilir ki, anne-çocuk çatışmaları ve kavgalar ergenlik döneminde ortaya çıkar. Biz de buradaki çocuklarımızın zor dönemlerinde yanlarında olmak istedik. Gerek annelik gerekse ablalık duygularımızla içimizdeki sevgiyi siz çocuklarımıza vermek için burada bulunuyoruz. Bu etkinliğe katılan bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca, bugün sekiz çocuğumuzun doğum günü olduğunu öğrendik, hep birlikte eğleneceğiz" diye konuştu.

Berktaş'ın konuşmasının ardından yurt çocuklarına yiyecek ve içecek ikramı yapıldı. Müzikli eğlencenin de yapıldığı ziyarette, Malatya Aydın Kadınlar Derneği Başkanı Şengül Berktaş ve dernek üyeleri yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla birlikte dans ederek, şarkı söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız