SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gönüllü Askerlik Başvurusu

0
Güncellendi - 2018-01-30 00:34:37
Gönüllü Askerlik Başvurusu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir grup kadın öğretmen, TSK'nın Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda görev almak için askerlik şubesine giderek başvuruda bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesine başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na destekler devam ediyor. Son olarak, Çamlıca Minika Anaokulu'nda görevli kadın öğretmenler, askerlik şubesine giderek gönüllü askerlik için başvuru yaptı.

Burada konuşma yapan Çamlıca Minika Anaokulu Müdiresi Asuman Sarıtaç, "Malatyalı anaokulu öğretmenleri olarak TSK’nın Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı operasyonunda görev almak için gönüllü askerlik başvurusu için geldik. Bunu yapmamızdaki amaç vatanımız için milletimiz için kanımızın son damlasına kadar savaşacağımızı göstermek istiyoruz. Biz Nene Hatun'ların torunlarıyız, Kurtuluş Savaşı'nda kendi çocukların üzerini değil, mühimmatın üzerini örten ninelerin torunları olarak vatanımız için kanımızın son damlasına kadar burada olduğumuzu göstermek istiyoruz. Ordumuzun yanındayız, askerimizin yanındayız. Terör örgüleri şunu bilmelidir ki biz birlik ve beraberlik içerisindeyiz vatanımızı için ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ORBİYOLOG (6 yıl önce)
    '' NENE HATUN '' LARIMIZ ! SAYIN HOCALARIMIZI TEBRİK EDERİZ. VATAN SİZİN GİBİ YÜREĞİ GÜZEL İNSANLARLA DOLU. VATAN SANA CANIM FEDA..
    0
    0
    Yanıtla