SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gönüllü Askerlik Başvurusu

0
Güncellendi - 2018-01-26 22:09:44
Gönüllü Askerlik Başvurusu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ) Genel Müdürlüğünde çalışan personeller ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de YPG ve PKK başta olmak üzere terör unsurlarını bitirmek amacıyla gerçekleştirdiği ‘Zeytin Dalı Harekatı'na Malatya’dan destek her geçen gün artıyor. Dün bir grup Suriyelinin gönüllü askerlik için başvuru yaptığı kentte bugün de çok sayıda MOTAŞ çalışanı Askerlik Şubesine gelerek gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

Askerlik başvurusundan önce personeller Kızılay’a kan bağışında bulundu. Burada personeller adına bir konuşma yapan MOTAŞ Genel Müdür Danışmanı Mehmet Hanifi Altuntaş, “Afrin’de mücadele eden Türk askerlerimize lazım olur düşüncesiyle kan bağışında bulunuyoruz. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Mehmetçiklerimize destek olalım, işleri çok zor Allah yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.

MOTAŞ çalışanları daha sonra Askerlik Şubesine giderek, askerlik başvurusu yaptı.

Burada MOTAŞ personeli adına bir konuşma yapan personel Eyüp Aslan, 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı saldırıda bulunan hainlere karşı MOTAŞ olarak Malatya’da büyük bir mücadele gösterdiklerini belirterek, “15 Temmuz’da FETÖ terör örgütüne karşı Malatya’da 2. Ordu güzergahına çıkan tüm yolları verilen emirler ile belediye otobüsleri ile kapattık. Yine Erhaç Askeri Havaalanına bomba yüklü uçakların kalkmasını engellemek için pistleri otobüslerle kapattık. Günlerce otobüslerin içinde yatıp kalktık ve bu hainlerin emellerine ulaşmaması için çok mücadele verdik. Bu gün de 15 Temmuz ruhu ile vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı örgütlenen terör grupları ve bunlara yandaşlık eden ülkelere karşı mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vereceği her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Biz bu vatana göz dikenin gözünü oyarız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız