SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gönüllü İtfaiyecilere Sertifika

0
Güncellendi - 2016-11-24 23:49:19
Gönüllü İtfaiyecilere Sertifika
A- A+ PAYLAŞ

Kalkınma Bakanlığı SODES Projeleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Boğulmama Bilinci ve Su Dünyası” projesi ile Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde eğitim programları düzenlendi. Eğitim alan ve başarılı olanlara düzenlenen bir törenle sertifikaları verildi.

Proje kapsamında ayrıca; İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Strateji Geliştirme ve Hibe Projeleri Şube Müdürlüğü tarafından boğulma vakalarının önüne geçebilmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla hazırlanan proje kapsamında birçok okulda 1600 öğrenci bilgilendirildi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren su altı arama kurtarma ekibi tarafından da kurumsal kapasiteyi artırmak ve Gönüllü İtfaiyecilik kapsamında bazı ilçelerde vatandaşlara Temel İtfaiyecilik Eğitimi verildi.

14 Personele dalış eğitimi verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren 14 personele dalış ve kurtarma botu kullanma konusunda eğitimler verildi. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan personel düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

160 vatandaş gönüllü itfaiyeci eğitimi aldı

Proje kapsamında kapanan 10 belde de ise 160 vatandaşa Temel İtfaiyecilik Eğitimi verildi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından verilen eğitimler sonucunda kırsal mahallelerde olası bir yangına anında müdahale edilmesi sağlanmış olacak. Temel İtfaiyecilik Eğitimi verilen vatandaşların yangına müdahalesi sırasında herhangi bir yaralanmanın olmaması için itfaiyeciler tarafından kullanılan koruyucu malzemeler alınarak vatandaşlara dağıtıldı.

18 saatlik Temel İtfaiyecilik Eğitimini tamamlayan 160 gönüllü itfaiyeciye Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Bülten

itfaiyeci1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız