SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gönültaş Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "Şalvarlı İbrahim" diye de tanınan, İl Genel Meclisi eski üyelerinden İbrahim Gönültaş, beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde vefat etti.

Gönültaş, 9 Ocak Salı günü rahatsızlanınca götürüldüğü Turgut Özal Tıp Merkezi'nde beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakıma alınmış, bir süre sonra "beyin ölümü"nün gerçekleştiği bildirilmişti. Yaşam destek cihazlarının yardımıyla Cumartesi gününe kadar yaşatılabilen Gönültaş'ın vefat ettiği bildirildi.

Gönültaş'ın cenazesi, Pazar günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi, yakınları, Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Belediye Başkanı Cemal Akın, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, bazı daire müdürleri, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, eski milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak, eski Turizm Müdürü Ali Cengiz ile kalabalık bir topluluk katıldı.

74 yaşında iken vefat eden Gönültaş, 1984- 1989 yılları arasında Akçadağ'dan ANAP'lı üye olarak İl Genel Meclisi'nde görev yapmıştı. Akçadağ'da 25 yıl süreyle Ziraat Odası Başkanlığı görevinde bulunan, Ziraat Odaları Birliği Genel Yönetiminde görev alan Gönültaş, İl Genel Meclisi üyeliği döneminde, Milli Prodüktivite Merkezi ile İller Bankası Yönetim Kurullarında da çalışmıştı. Gönültaş, evli ve 8 çocuk babasıydı.

AKKAR'IN ANNESİ..
Öte yandan, Eğitim Sen Malatya Şubesi eski başkanlarından Zülfikar Akkar'ın annesi Sultan Akkar da vefat etti. Sultan Akkar'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız