SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Goosebumps:Canavarlar Firarda

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:31:19
Goosebumps:Canavarlar Firarda
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 27 Kasım 2015

Yapımı : 2015 - ABD

Tür : Aksiyon ,  Fantastik ,  Komedi ,  Korku ,  Macera

Yönetmen : Rob Letterman

Oyuncular : Jack Black ,  Amy Ryan ,  Dylan Minnette ,  Ryan Lee ,  Odeya Rush

Senaryo : Scott Alexander ,  Carl Ellsworth ,  Larry Karaszewski

Yapımcı : Carl Ellsworth ,  R.L. Stine

Film Özeti

Zach Cooper (Dylan Minnette), New York'tan Maryland'in Greendale kasabasına taşındığında ilk başta çok mutlu değildir. Ancak yeni komşusu Hannah (Odeya Rush) ve Champ (Ryan Lee) ile kısa sürede arkadaş olur. Hannah'nın babası RL Stine ünlü Goosebumps serisinin yazarıdır. Ama bir gün Champ ve Zach, Stine'ın evinin bodrumundaki kütüphanede kilitli tuttuğu gerçekdışı canavarları yanlışlıkla serbest bırakınca amansız bir mücadele başlar. Canavarları durdurabilmek için kitaplardan bildikleri tüm ipuçlarını kullanmak zorunda kalacaklardır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız