SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gördü, İhbar Etti!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da köy evinde 25 adet el dokuması halıyı çaldığı iddia edilen şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Arguvan Bozburun Köyü Çöllük Mezrasında oturan 37 yaşındaki M.K.’ye ait evden Haziran ayında 26 adet el dokuma halısı (halı yastık), beyaz eşya ile evinin garajından 300 kilo buğday, 200 kilo arpa, 100 litre mazot, 1 adet 6 metrekarelik makine halısının çalındığı, halı almak dolaşan M.K.’nin, halı satışı yapan 36 yaşındaki S.C.’nin evindeki halılara bakmak için gittiğinde, gösterilen halıların kendisine ait olduğunu görünce durumu polise ihbar ettiği, evde yapılan aramada 12 adet halı yastık el dokuma halısı, 2 adet el dokuma halısı ile 3 el dokuma kilim bulunduğu, S.C.’nin “İkametten Hırsızlık” suçlamasıyla adliyeye verildiği, ancak salıverildiği bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Polise başvuran 24 yaşındaki M.A. adlı şahıs, Devlet Hastanesi’nde bir yakını için refakatçi olarak kalırken gece bankta uyuduğunu, uyandığında cep telefonunu bulamadığını, çalınmış olabileceğini bildirdi.

Saray Mahallesi’ndeki bir işyerinde çalışan 33 yaşındaki H.K., A.Y. ve M.Ç. adlı şahıslara otomobil kiraladığını, şahısların 2 gün daha otoyu kullanmak istediklerini bildirdiklerini, bu sürenin geçmesine rağmen halen otoyu getirmedikleri gibi, telefonlarına cevap vermediklerini, vermiş oldukları adresin de doğru çıkmadığını polise bildirdi ve şikayetçi oldu.

Bakırcılar Çarşısı’ndaki bir kahvehanede otururken masaya bıraktığı cep telefonunun çalınmış olduğunu öne süren 31 yaşındaki N.A. da polise başvurdu.

Şehit Fevzi Mahallesi’nde 36 yaşındaki E.B.’nin sokak üzerine park ettiği otosundan ağaç kesme makinesi çalındı.

İnönü Caddesi’nde 44 yaşındaki M.M.Ş.’ye ait eve öğleden sonra giren hırsız ya da hırsızlar 4 altın yüzük, 1 bilezik, 1 elmas yüzük, 1 künye, 1 Asgold takı ile 150 lira para çaldılar.

Hasanbey Caddesi’nde 47 yaşındaki F.H.’ya ait, Koyunoğlu Mahallesi’nde ise 48 yaşındaki A.Ş.E.’ye ait bisikletleri çaldıkları öne sürülen 15 yaşlarındaki B.B. ve A.B. yakalandı.

Doğanşehir Doğu Mahallesi’nde 16 yaşındaki Y.Ç.’ye ait plakasız motosikletin çalındığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız