SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gördüğü Lüzum' Üzerine!.

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İHA Muhabirine bir açıklamada bulunan Selimoğlu, "Gördüğüm lüzum üzerine yürütmekte olduğum Malatyaspor kulüp başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Görev sürecim içerisinde bugüne kadar destekleri olan Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ömer Faruk Öz'e, yönetim kurulumuza, futbolculara ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında Malatyaspor Yönetim Kurulumuza ve takıma başarılar diliyorum" dedi.

Selimoğlu, Malatyaspor'un kendileri için bir sevda olduğunu ifade ederek, "İçimizdeki Malatyasporluluk sevgisi asla bitmez. Biz, Malatyasporumuz için elimizden gelen her şeyi yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Ancak bu 3-5 kişiyle olacak bir iş değil. Bundan sonrada Malatyaspor taraftarı olarak takıma destek vermeye devam edeceğim" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız